![]() |
Re: Cel mai batran proprietar de Subaru Impreza WRX STI
nu mai poate omu senzatii tari in pat si le incearca pe strada
|
saracul cred ca a vrut sa moara fericit pun pariu ca laa prima cursa adevarata cu el o sa ii crape inima asa ca.................R.I.P.asta asa ca sa fiu eu primul
|
ce prostii vorbiti.se gandeste cineva ca e un om sanatos,care a muncit la viata lui si nu isi asteapta moartea ca orice pensionar de rand din romania ci are o pensie frumoasa si-si permite orice capriciu.sunt batrani care pleaca in croaziere de lux si batrani care-si cumpara Subaru,culmea dupa ce au mai avut diferite modele.la pensie tre sa ne impuscam cu totii pentru ca ...deh,suntem batrani sau ne putem bucura de viata fie si-ntr-un subaru impreza?
|
Quote:
|
... cum e moda sa ai femeie cu 20 de ani mai tanara nu vad ce sa nu-ti iei si masina sport... gg batrane :)...
|
[QUOTE=victor_wrc_gt;1438624]Halal pasionat! Impretza, a ? S-ar impusca japonezii daca ar citi mesaju' tau :lol:
Halal pasionat, nici nu stii sa scrii IMPREZA:lol: |
moshu e tare,multi la varsta lui se joaca table in parc.bv lui shi sa o tina fara incidente pana la adanci batraneti...adika pana cand il tine p el ca mashina mai dureaza:D
|
Quote:
eu din ce am vazut prin cele tari straine, pensionarea la ei e varsta cand incep sa se ocupe de ei, sa mearga in excursii, sa-si faca lucrurile pe care n-au putut cat au fost angajati (ce-i drept si tatul ii ajuta, peste tot au reduceri pentru pensionari, la transport, la cazare, la hoteluri, etc) e timpul sa va schimbati optica, nu de alta, dar o sa ajungeti batrani si o sa credeti ca tot ce mai aveti de facut e sa va impuscati ( nu ca ar fi o pierdere pt unii...) |
Offtopic: cel Mai Urat Model DE Impreza De Pana Acum... De ce L'au facut Hatchback nu inteleg...in fine..!!
Ontopic: GG Tataie.. Bv lui frate..omu' si-a implinit visu' ...stie ce vrea de la viata !! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning