Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Cel mai batran proprietar de Subaru Impreza WRX STI (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/71807-batran-proprietar-subaru-impreza-wrx-sti.html)

danibavarezu 24-03-08 12:01

Re: Cel mai batran proprietar de Subaru Impreza WRX STI

nu mai poate omu senzatii tari in pat si le incearca pe strada

lucian ion 24-03-08 15:41

saracul cred ca a vrut sa moara fericit pun pariu ca laa prima cursa adevarata cu el o sa ii crape inima asa ca.................R.I.P.asta asa ca sa fiu eu primul

bmwm5 24-03-08 16:01

ce prostii vorbiti.se gandeste cineva ca e un om sanatos,care a muncit la viata lui si nu isi asteapta moartea ca orice pensionar de rand din romania ci are o pensie frumoasa si-si permite orice capriciu.sunt batrani care pleaca in croaziere de lux si batrani care-si cumpara Subaru,culmea dupa ce au mai avut diferite modele.la pensie tre sa ne impuscam cu totii pentru ca ...deh,suntem batrani sau ne putem bucura de viata fie si-ntr-un subaru impreza?

RobertGadau 24-03-08 19:16

Quote:

Originally Posted by darkeddy (Post 1438565)
mosu' saracu o sa moara cand o accelereaza...asa k eu unu' as interzice vanzarea masinilor de calibru asta persoanelor peste 65 de ani...

..tinere ,nu stii tu sa mergi pe jos cum stie 'mosu' sa mearga cu masina..asa ca abtineti-va de la comentarii aiurea.Cand vad numai pustani de 16-17 ani care habar nu au de principiul functionarii unui motor, sau din ce piese este compus un autovehicul,dar sunt primii la comentarii imbecile si uite asa imi vine rau si nu ma pot abtine sa nu zic ceva. Grow Up!!

F.E.A.R 25-03-08 09:34

... cum e moda sa ai femeie cu 20 de ani mai tanara nu vad ce sa nu-ti iei si masina sport... gg batrane :)...

mishu415 25-03-08 23:21

[QUOTE=victor_wrc_gt;1438624]Halal pasionat! Impretza, a ? S-ar impusca japonezii daca ar citi mesaju' tau :lol:

Halal pasionat, nici nu stii sa scrii IMPREZA:lol:

adrian46 06-04-08 19:29

moshu e tare,multi la varsta lui se joaca table in parc.bv lui shi sa o tina fara incidente pana la adanci batraneti...adika pana cand il tine p el ca mashina mai dureaza:D

aleks 10-04-08 11:13

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1442865)
ce prostii vorbiti.se gandeste cineva ca e un om sanatos,care a muncit la viata lui si nu isi asteapta moartea ca orice pensionar de rand din romania ci are o pensie frumoasa si-si permite orice capriciu.sunt batrani care pleaca in croaziere de lux si batrani care-si cumpara Subaru,culmea dupa ce au mai avut diferite modele.la pensie tre sa ne impuscam cu totii pentru ca ...deh,suntem batrani sau ne putem bucura de viata fie si-ntr-un subaru impreza?

bine zis, uite un om care stie cum stau lucrurile
eu din ce am vazut prin cele tari straine, pensionarea la ei e varsta cand incep sa se ocupe de ei, sa mearga in excursii, sa-si faca lucrurile pe care n-au putut cat au fost angajati (ce-i drept si tatul ii ajuta, peste tot au reduceri pentru pensionari, la transport, la cazare, la hoteluri, etc)
e timpul sa va schimbati optica, nu de alta, dar o sa ajungeti batrani si o sa credeti ca tot ce mai aveti de facut e sa va impuscati ( nu ca ar fi o pierdere pt unii...)

Claudiu.aka.Clappy 20-04-08 00:58

Offtopic: cel Mai Urat Model DE Impreza De Pana Acum... De ce L'au facut Hatchback nu inteleg...in fine..!!

Ontopic: GG Tataie.. Bv lui frate..omu' si-a implinit visu' ...stie ce vrea de la viata !!

All times are GMT +2. The time now is 19:20.

- Copyright 2026 4Tuning