![]() |
Re: Masina mea: Opel Vectra Turbo
Quote:
|
Acu am ajuns acasa de pe litoral,am avut ceva probleme cu masina.....ceva intreruperi la turatii mari si in forta si mi-a picat si servodirectia(in Mangalia in timpul unor manevre de parcare).Cu intreruperile a fost mai nasol la drum spre mare,intreruperi violente in viteza a 4-a pe la 4500 rot/min,pe drumul de intoarcere o turam in a 3-a pana pe la 5000-120km/h si pe urma schimbam in a 4-a,tot am avut intreruperi dar nu violente.S-a intins bine la drum dar nu in parametrii.Daca are cineva idee de la ce apar intreruperile astea in forta il rog sa-mi zica si mie.
|
incearca debitmetru.
|
E ciudat cu intreruperile astea...ieri am verificat-o din nou:daca o tin in a 3-a mult,nu are intreruperi,merge super bine, boost-ul urca pana la 0,8barr si pot sa-i dau trepte superioare fara probleme,dar daca schimb a 4-a pe la 2500-2800 si pe urma accelerez merge pana pe la 4000-4500 si pana la 0,5barr iar apoi intrerupe violent si cade pe 0 (overboost-ul).De ieri este intr-un garaj cu directia demontata,s-a schimbat pompa de servodirectie(a mea avea uzura f. mare) dar tot nu functioneaza servodirectia-azi se shimba si caseta de directie si mai vedem.Dupa ce-i rezolv directia ma apuc de schimbat bujii,fise si incercam si debitmetru.
Oricum, asa bolnava saraca....s-au pierdut tot felul de masini de generatie noua si de firma pe drumul litoral-cluj.8) |
Sunt distrus.....tot fara servodirectie...dupa doua zile de lucru si o caruta de bani.Acu poate ca piesele care le-am pus nu-s de treaba ca si alea erau second.
|
Am schimbat si sfera de transfer....tot fara servodirectie.Maine o schimb cu alta si apoi mai schimb o pompa de servo.Caseta de directie o trimit la Targoviste la reconditionat.Cu intreruperile s-a rezolvat....de la sine,probabil am prins un lot mai prost de benzina desi pun numai benzina cu cifra octanica mare.
|
ce mai face masina ??
mai vrem stiri despre ea daca ai probleme cu ea de ce nu ma intrebi pe mine ca eu cred ca sunt ce mai in masura sa-ti spun ce sa faci mai ales ca stiu masina f bine si problemele ei astept stiri cu noile reparatii pe care le-ai facut ps:sfera ai schimbat-o degeaba,daca scote-ai siguranta de la 4x4 anulai problema sferei :paper::paper: |
Masina face bine-jar mananca, numai ca nu am mai avut timp pt. reparatii.O conduc zilnic cu placere,mai greu cu manevrele pe loc fara servodirectie.Azi am cumparat o caseta de directie,second, si astept sa se intoarca tehnicul meu din Germania sa o montam.Desi am zis ca nu mai dau banii pe caseta second,mai fac o incercare.Daca nici cu asta nu am noroc o trimit pe cea originala la reconditionat(mi-e cam 'peste mana' pt. ca tre sa o trimit la Targoviste si costa operatia 800-1000ron).Revin indata ce am noutati.Ser sa fie curand.
|
punei numarul pe partea stanga sau dreapta...da si mai frumos si o sa merga si servo.. ai sa vezi :)
|
Asa o sa fie numarul,numai ca tre sa-i fac altul patrat ca asta am incercat si nu merge numai indoit si chiar nu vreau motive de a fii oprit de politie...iar cu servo...pana la urma va merge...incerc si faza cu numarul si dupa aia ma duc la vrajitoare-nu ma las!:twisted:
|
Quote:
|
Chiar ieri ma uitam la pozele cu masina ta.Super masina.Am remarcat si pozitia numarului si arata bine.Mie asa mi-au spus unii ca se va lega politia,dar iti voi urma sfatul si voi pune si eu numarul ca tine.Arata mult mai bine si nu mai risc sa-l las pe borduri(l-am lasat o data).
|
Sunt fericit!Am servodirectie!Se pare ca a fost caseta de directie problema.Alta viata!
|
ceva nou cu masina??? mai vrem si noi informatii despre noile modificari si despre starea actuala a masinii. mai ales eu:lol:
|
Noutati putine.Astept caldura (si bani!).S-a modificat putin sistemul de racire(dar face mult-sunt curios la vara,oricum e mult mai bine):inlocuit radiatorul si termostatul cu radiator si termostat de XE,termocupla noua si acumulator nou.Cam atat,am planuri mari dar sa vina primavara si sa vad cum stau cu fondurile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning