![]() |
Re: EURO3, EURO4 -Sfaturi inainte de cumparare
euro 2 sunt toate.
|
salut! poate sa ma ajute si pe mine cineva? am cumparat din germania un bmw e36 din 07/1993 "pisicuta" si pe brief scrie la un moment dat E2...mai aveti nevoie si de alte date ca sa puteti sa-mi spuneti daca e euro1 sau euro2?...da' sa fie sigur :)
multumesc. |
...euro 1...
|
sigur e euro 1, nu e euro 2?...multumesc...si un BMW E30 320is (M-ul Italian) din 05/1990 cu motor in 4 cilindri (S14) M-Power de 1991 cm3 si 141kw...in stare originala, cumparat din Italia, ce euro e?...non-euro cumva?
multam. |
Quote:
|
am tot cautat peste tot si nu am gasit ceva concret... m3 e46 fabricatie dupa 2005 ce norma euro este, 3 sau 4 ?
|
Quote:
|
un peugeot 206 1.4 benzina de pe la sfarsitu anului 2000 ce euro ar avea ....e posibil 3?
|
posibil 3, putin posibil 4. cere o copie dupa brief.
|
Quote:
repet: nu stie nimeni un atelier, un service, un inginer smeker care se pricepe la trecut testul dinamic, sa nu ramai cu restanta? |
ce-i ala test dinamic???
|
complicat cu testul dinamic, si ala se pica la rar, stiu multe exemple, deci investesti mult si s-ar putea sa nu-ti iasa sigur la rar
|
o intrebare..golf3 din luna 1-a an `92 1.9gtd ce euro este?euro1 sau euro2?
|
cel mai probabil euro 1.
|
Quote:
salut , si daca dupa D4 este 53...ce iese? sasiu Seat toledo VSSZZZ1MZ1B035698 >>>77 kW / 105 PS benzina an 06/2002 > germania chiar nu stiu ce sa mai cred, rog sa raspunda cineva daca stie sau unde anume se poate citi lista din baza de date RAR? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning