![]() |
Re: El torro
6 Attachment(s)
Cateva poze....
|
vad eleronul a la "MAD MAX", fusta spate noua, rezervorul il pui vertical in spatele banchetei? k dupa gatul ce vine cu busonul in montantul C..asa inteleg eu :-P
mult ai lucrat..de la ce masina e scoopul de pe capota fata? ai 2 x V6? sau ai 2 randuri de capace culbutori ? |
2 Attachment(s)
Rezervorul original l-am scos ca sa pot face evacuare pe 2 parti si am montat un rezervor in spatele banchetei.
Sub scoop-ul de pe capota nu se ascund 2 randuri de capace de culbutori:), ci o sa se ascunda 2 turbine:D;) |
de turbine stiu eu..sunt cu geometrie variabila..:-P, dar eu am vazut doua V6 diferite prin poze, de aia am intrebat...ori e unul si acelasi si ai 2 seturi de capace culbutori diferite, ori ai doua V6 :twisted:
|
Am 2 motoare V6.
|
U MoFo... :-P
sunt curios de culoarea mecanicii/trenului rulare la final..stiu ca-ti place sa le pictezi in diverse culori :D |
Alea raman cum sunt.
Ma intereseaza mai mult sa mearga cum vreau eu;) |
dupa cum se vede o sa arate f bine! ce culoare va fi masina?tot negru mat? spor in continuare si astept sa o vad pe strazi!!!
|
negru mat vreau si eu vopsea pt Alpine-ul meu Turbo, dar nu se mai fabrik de ceva timp :(
unde ai gasit drivere? |
Culoarea o sa fie negru lucios, fara perle si alte avioane. Doar negru si crom.
Oricum, am cumparat vopsea negru mat mai demult, ca stiam ca se scoate de pe piata, dar....s-au schimbat planurile:) si o fac lucioasa. |
4 Attachment(s)
Cateva poze ...tot under construction
|
hehe faine stopurile :P si fatza acum arata mai bine fara pleoapa aia dinainte
|
3 Attachment(s)
Inca cateva poze cu unul din intercoolere si cu noua locatie a bateriei, pe care a trebuit sa o mut in portbagaj ca sa imi incapa turbina.
Mi-am comandat si turometru;) Marea problema este ca nu imi gasesc oglinzi.........., in schimb ieri mi-au venit arcurile noi. |
daca iti plac, am niste oglinzi de opel manta....3 bune si una doar carcasa, de rezerva. daca te intereseaza..p.m. primesc la schimb o bara fata cromata sau macar drapta,model "ca la a ta"
|
6 Attachment(s)
Ce parere aveti de cum a iesit fordu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning