Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Midnight Racers in Rm. Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/71306-midnight-racers-rm-valcea.html)

trafy-vr6 30-09-08 14:27

Re: Midnight Racers in Rm. Valcea

nici in parcarea subterana de la mall ? e cam greu cu intratu ca e stramt si cu iesirea ca e abrupta..sau macar pe stadion sau la permise acolo .....

L4uR 30-09-08 22:39

pe stadion nu cred ca va da voie...deabia au intrat cei cu concertele:))....o parcare ceva sa fie rezervata ar fi bine:)....dar unde si cu cine sar vorbi:-? macar sa dau si eu o idee:D

Alexik 01-10-08 01:22

nu se merita in aer liber, cel putin nu in vreun sezon ploios sau friguros (ceea ce urmeaza acum). poate vara, depinde si atunci de vreme. in parcare la mall deasupra nu te lasa gutau, ca vorba lui, trebuie sa recupereze investitia. in parcare jos la mall zici ca esti in cripta, cum sa faci o expozitie intr-o parcare subterana :)))) ? puii mei, pe stadion, alta idee...

cum a spus si Kalu, trebuie in centru, la ceas ar fi bine dar nu intra multe masini. ar fi ceva, dar nu acum iarna. la polivalenta nu e niciodata liber (poate doar cateva ore) deci clar nu te lasa cineva 2 zile. plus, sunt multe implicatii. daca expozitia tine doar 1 zi (sau si 2) nu vine mai nimeni (ma refer la participanti) daca nu le dai cazare, iar ca sa le dai cazare trebuie sponsorizare de undeva, ca trebuie sa scoti multi bani din buzunar :)

intelegeti ? sunt multe care trebuie luate in considerare :) poate cand da caldura iar va fi ocazie si de asa ceva, nu depinde numai de noi, cei care ne dorim un asa eveniment :)

Kaluvr6 01-10-08 12:55

S`au facut noi inscrieri, asa ca urmatoarele masini sunt in club din VL:

Corrado
Mitsubishi Evo
Subaru WRX
Seat Cupra
Corsa OPC
Corsa lui Cipi
Skoda octavia

cEaska 01-10-08 13:03

@ kalu .. cine e cu octavia ? e modificata ?

@alexika .... mai bine asteptam pana se face caldura, le dam la participanti mici si apa minerala sau bere din partea noastra, si cat despre cazare, daca tot e cald, pot sa doarma in masina :))

Kaluvr6 01-10-08 13:08

e o skoda neagra nu are nimik modificat in afara de soft dar vine omu la liniute peste tot.

FLO_GSU 01-10-08 21:12

3 Attachment(s)
corrado vr6 XPI in MR.......a 3-a poza STIG la volan:))))

Kaluvr6 01-10-08 22:14

Da am zis ca lu CUCU ii facem un costum identic ca a lu STIG si ii punem un parasolar mai micut pe geamu de la casca :))

Herbas 04-10-08 00:32

Mai discret k STIG e pretutindeni si vede ce scriem :P

lupalb 05-10-08 08:50

uuuuuuuuuuu big brother is watching?:lol:
felicitari kalule.... se pare ca te ai tinut de treaba si ai apucat sa faci MR in VL

andreyWOB 07-10-08 01:05

Bravo Kalu. Felicitari pentru primul pas :) .

cEaska 09-10-08 20:31

Congratulations!

Alexik 10-10-08 05:09

cand nimeni n-a crezut...s-a intamplat...nu stiu cati si-au dorit...dar Kalu, eu, cipi...am fost printre cei ce ne-am dorit MR aici...si s-a intamplat pana la urma :)

GG Kalu :D

L4uR 10-10-08 09:41

da si deja seara se simte prezenta MR in valcea:).....ma refer ca va strangeti la o plimbare:)....doua trei...:-??

BiriV 10-10-08 16:17

Weekendul asta apar si eu la Valcea ... cu Volvo-ul ... Daca o puneti de una mica da-ti-mi si mie un mesaj. Ajung diseara.

All times are GMT +2. The time now is 06:57.

- Copyright 2026 4Tuning