![]() |
Re: Filtru aer cielo
pt care motor de 1.5? de fiat, de suzuki, de vw? difera dimensiunile, pozitionarea filtrului... difera destule. pt cielo nu exista si nici pt kadett e de 1.6.
conteaza mult pozitionarea si traseul, dar astea se pot face mai ieftin decat daca ai cumpara un kit de admisie si destul de usor. |
Quote:
|
Quote:
|
salut baieti si eu am pus un filtru sport pt teste no name dar nu sunt foarte multumit de el pt ca scoate mult zgomot nu te mai intelegi om cu om la peste 100 km/h aceasta a fost o parere
|
Nu te mai intelegi daca mergi in 3a la peste 100 , normal nu ar trebui sa faca asa mare zgomot.
Are cineva pe aici filtru sport in carcasa originala ?Exista vreo firma care produce? |
normal ca exista :) se numesc "panel" si gasesti si de la Green si de la K&N.... posibil sa gasesti si de la alte firme, eu pe astea doua le stiu. necesita aceeasi intretinere ca si unul conic, este aproape la fel de permisiv, doar ca este restrictionat de carcasa si de traseul imbarligat. avantajul este ca este protejat de cutie contrat caldurii si a prafului.
in curand o sa am eu... |
Un pret stii ? Este special pentru cielo ?Vreau si eu datele firmei care are asa ceva,multumesc.
|
Quote:
|
gasesti la bazar, pe forum aici, destui useri care vand/aduc filtre k&n si kit-uri de curatare. cam asa tin si eu minte, cam maxim 250ron e un filtru panel. si da, e special pt cielo (nexia de fapt), de la alte masini nu s-ar potrivi, fiind fix pe forma si dimensiunile cutiei.
|
pa ma baieti la bani aia mai bine comprimi motorul si tot castigi vro 10cp cu filtru castigi vreo 3 si zgomot pe masura iar cand spun zgomot la 100 ma refeream ca mergeam cu a5a pt ca cu a3a dejea crezi ca sa rupt evacuarea pe din doua
multa bafta la modificat! |
cat dai atata face... oi fi pus filtru de 5lei si eventual nici nu l-ai montat bine... eu nu am mai auzit sa faca filtrul atat de mult zgomot incat sa nu poti sa stai in masina.
cand o sa comprimi tu chiulasa cu 250ron... demontat, comprimat, montat... sa ma anunti si pe mine, ca eu dau mai mult de atat :lol: |
Quote:
alineat-cu zgomotul pe cuvant ca nu mint, dar poate oi avea tu dreptate, filtru de 2lei zgomot pe masura. nu stiu ce sa zic, dar eu am incercat cu unul ieftin pt ca mi-am zis ca dau 2-300 lei si poate nu-mi place zgomotul. acum nu stiu daca difera zgomotul de la un filtru la altul. iar la partea cu comprimatul esti pe dinafara pt ca nu trebuie sa modifici chiulasa, ci sa schimbi pistoanele adica sa pui unele cu cap bombat care se nimeresc la fix, asa ca stiu ce vb, nu vb aiurea! ultima data cand editez... invata sa scrii corect. data viitoare iti sterg tot post-ul. |
aha... si ce pistoane "se nimeresc" la fix? de pe ce masina? si ce comprimare iti da?
|
Costul unor Pistoane sport este mult mai mare decat modificarea chiuloase.
dark_angel exagerezi ... e cumva YED firma ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:02. |
- Copyright 2026 4Tuning