Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - BigDaddy_1112 (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/71060-machete-lucru-bigdaddy_1112-a.html)

tonytech 18-06-09 15:49

Re: Machete in lucru - BigDaddy_1112

Salut.Foarte tare intr-adevar.Ai putea sa verifici nfs-rile pentru capota si tatuaje,in special nfs pro street si undercover.Succes in continuare!

BigDaddy_1112 13-08-09 20:38

7 Attachment(s)
Un proiect in paralel cu masinile. Suzuki GSX 1300-R aka Hayabusa, Soimul calator8).
Produs de NewRay...:lol::oops:...cel mai mare pe care l-am gasit. Nu cred ca are parti din metal pentru ca e foarte usoara, dar arata foarte bine!
Nu ma apuc serios de el inca, doar mici pregatiri. Planuiesc sa o fac Turbo, cu filtru de aer scos in afara ca in poze si esapamentul scos pe lateral. Deocamdata doar am scapat de tevile de esapament, am largit putin fantele din spate si am scos un semnalizator:lol:. Ca sa vad cum i-ar sta daca nu le-ar avea, si in loc ar fi niste gauri pentru admisia de aer. In rest vreau sa ii fac niste oglinzi integrate in carena, aerodinamice, scapat de suportul pentru numare si restul care nu au ce cauta pe un motor de curse, pus gauge-uri normale in loc de ala digital, plus indicatorul de presiune in turbina. In rest modificari estetice, la fante, la portbagaj, scaritele, schimbat jante plus cauciucuri late, slick nu stiu daca or fi, ma mai gandesc. Paintjob...alba, cu Soarele Rasare pe laterale. Scrisul japonez hayabusa o sa il integrez eu pe undeva.

Poze cu telefonul deocamdata.

e30_eVG3n 20-08-09 14:38

5 Attachment(s)
Felicitari pentru tuning-ul Skyline-ului. Poate te ajuta pozele astea pe viitor. Este un Nissan Skyline GTR (R34) NISMO "Sport Reseting "Version - Bayside Blue de la AutoArt si e superba (pret 115$);)

BigDaddy_1112 20-08-09 20:24

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 2572417)
Felicitari pentru tuning-ul Skyline-ului. Poate te ajuta pozele astea pe viitor. Este un Nissan Skyline GTR (R34) NISMO "Sport Reseting "Version - Bayside Blue de la AutoArt si e superba (pret 115$);)

Mersi de poze! O sa ma folosesc de cea in care apare motorul, cand o sa il fac 3D, ca e placa! Ii fac turbina, firele, bateria etc...si poza asta imi arata asezarea lor exacta. In rest, nu seamana cu a mea, ca e mai stock, doar la latime la pasajul din spate. Imi place ca e cu volanul cu dreapta. M-am gandit si eu sa fac o conversie, dar deja era prea tarziu...lucrasem bordul in mare parte si deja eliminasem scaunul pasagerului si am lucrat podeaua plus ca am facut si scaunul pilotului scoica si dintr-o bucata...prea tarziu vin ideile...:sad: ar fi fost IMPORT pana in maduva...

adi-b-14-zhj 30-08-09 00:46

dragut skylinul. imi place. astept sal vad finish

Bik3rBoy 01-12-09 01:17

ceva noutati ?

vn-08-nen 01-12-09 08:02

ESTI NEBUN ! LA 1:24 SA II FACI BATERIE , BLOC MOTOR , CABLURI ... INNEBUNESTI TATA !

Fa-i niste poze la lumina zilei , fa la toata macheta sa ii vedem bine modificarile ... arati pe bucatele ... :(
Capota o poti face ca la S2000 daca tai din ea , modelezi putin cu ciocanu sa se duca in jos , kit auto ( atentie foarte mare la combinarea pastei rosii cu kitul , pui prea multa pasta se face kitu intr-un minut bolovan si nu ai timp sa dai peste tot unde iti trebuie ) ... trebuie sa ai imaginatie multa sa te duca capul , multa improvizatie ... ai mult de lucru la Skyline ... inca un sfat ... din cand in cand incearca sa montezi partile mari din masina , adica sa o ansamblezi sa vezi daca vin bine , se imbina bine piesele ;) ... spor la lucru ! Ai inceput un proiect foarte mare si destul de provocator si greu de realizat ...

BigDaddy_1112 05-12-09 10:26

Din pacate, macheta nu prea evolueaza. Nu ma prea stresez cu BAC-ul, dar ma pregatesc din greu pentru Academia de Politie, si nu prea mai imi ramane timp pentru hobby-ul asta.

L4uR 05-12-09 11:13

ai 17 ani...presupun ca esti clasa a 11a...deci nu ai motiv de stres cu bacul sau academia de politie:)...mai bine te apuci de skyline sa ii mai faci cate ceva:">

vn-08-nen 05-12-09 23:48

Off Topic !

Gabor cu Skyline GR34 suna bine :) .... Mai bine stai si fa machete inveti si de aici destul de multe , chestii banale care te vor ajuta in viata ... Plus ca tuningul pe machete , personal trebuie sa ai o imginatie bogata si sa improvizezi mult , sa gandesti fiecare pas inainte de 10 ori inainte de a il face . Sper sa nu mi-o iei in nume de rau , dar oricat de mult ai invata acum vei uita pana atunci , nu spun ca nu e bine dar e mai indicat sa te apuci inainte cu juma de an sa inveti pentru bac pentru ca eu unul am trecut prin el si e destul de greu , daca esti pe pielea ta sigur nu iei oricat ai invata , asa e Romaina , cotizezi si te rogi sa iei , cat despre academie iti urez multa bafta si sa dea Domnul sa treci cu brio si peste bac si peste testul de la academie !

BigDaddy_1112 06-12-09 10:39

Sunt in clasa a 12-a si implinesc 18 ani vineri!:D
Gabor cu Skyline...:lol:...voi fi un fel de Brian O'Connor:lol:!

vn-08-nen 07-12-09 08:51

La multi ani atunci ! Multa sanatate si cam da Brian :>:>:>

fisan 02-09-10 16:03

ai facut rost de ford focus 2002 mk1 combi? am vazut pe un thread k ziceai cv sa se fabrice?

All times are GMT +2. The time now is 18:11.

- Copyright 2026 4Tuning