Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Renault tuning (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning.html)
-   -   Ce pot sa-i fac unui Renault Clio Symbol (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning/7088-pot-fac-renault-clio-symbol.html)

Toto - BOD 09-11-05 22:28

nu cred ca este nici o problema atat timp cat sunt intregi!

JustJo 13-12-05 17:13

clio lui mike

am vazut ca mike20 a postat un clio facut frumos...
am o intrebare: daca imi poti spune unde anume ai modificat spoilerele si cam cat a costatt?

JustJo 13-12-05 18:08

clio lui mike

am vazut ca mike20 a postat un clio facut frumos...
am o intrebare: daca imi poti spune unde anume ai modificat spoilerele si cam cat a costatt?

Toto - BOD 01-01-06 18:58

clio ala rosu e din cehia sau polonia...

SUN 26-02-06 22:48

Stitzi pe cineva care lucreaza in fibra de sticla...as fi interesat de nishte spoilere...

SUN 26-02-06 22:51

am uitat ceva

Daca stiti pe cineva care pune folii pt geamuri omologate la nishte scoruri mai mici.... :lol:

spgbuc 07-04-06 22:58

sal

am si yo un clio disel stici daca ii schimb finala scoate un sunet mai sportiv?si daca da ce stiti de tobele astea POWERFUL e ceva de capul lor?

zA_pRi3$t_EVO 16-04-06 00:20

Re: ce dreaq pot sa-i fac unui Renault Clio Symbol

si eu sunt de parere ca nu e prea frumos... si daca tot dai banii pe un kit mai bine sa fie si frumos :) dar ma rog, vorba aia gusturile nu se discuta.. :)

spgbuc 18-04-06 21:40

Au la c&c tuning

Quote:

Originally Posted by bogdanbitza
am si eu o intrebare!mi-am cumparat un clio 1,5 dci 65 CP si as vrea sa-i fac un chiptuning! ce credeti, se preteaza? unde as putea sa-l fac si cam cat ar costa! astept raspunsurile si sugestiile voas ...

Vezi ca au chipuri la C&C Tuning pt clio costa 335e+tva(asta era ultima lor oferta daca s-a schimbat nu stiu) si un clio de 80cp il duce la 107cp pt 65 nus care e dar banuiesc ca-l va duce la 80-90

awos_rap 09-06-06 13:48

am o intrebare am si eu un symbol in 8v doar 75 cp cat ii un cip si imi mareste mult comsumu?dak imi pun cip pierd garantia?

SUN 10-06-06 03:20

Un chip te costa undeva intre 250 si 350 depinde unde il faci ..iti da cam 5-8 cai iar consumul iti va creste simtitor daca o ti peste 3-4 mii de ture. Garantia o pierzi daca intalarea chipului presupune o inlocuire fizica a acestuia si este o metoda nerecomandata. Garantia NU o pierzi in cazul resoftarii prin intermediul portului de diagnoza OBD sau prin instalarea unui UniChip sau PowerBox aceste reprezantand niste mici cutii ce contin chipul cu softul respectiv care se mufeaza pe portul OBD putand fi scos cu usurinta chiar de tine softul masinii ramanand intact.

Reme 12-06-06 16:27

Re: Ce pot sa-i fac unui Renault Clio Symbol

Quote:

Originally Posted by MMihai
:arrow: bara fata in lucru, leduri si grila ;)

sal man! cum ai facut? ai schimbat lumina de sub ceasuri? pls!

Alex_gyk 06-02-07 00:01

Foarte frumos ala rosu mie unu imi place mult... cine ma poate ajuta si pe mine unde pot gasi si eu niste pragurim pt clio de preferat alea cu plasa la capete si prelungiri delea la bare... vas fi recunoscator

george florin 15-11-07 18:01

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Movilla (Post 190909)
Am cumparat un clio luna asta si ma gandeam ca vreau sa-i fac un tuning de vreo 2000 $. Pe ce dreaq sa ma bazez mai mult, avand in vedere ca nu vreau nici sa consume mult? [/code]

pai ce sa iti spun si eu miam luat un clio acu 3 sapt si am tot cautat pe net imag cu aceasta masina tunata (exterior) iata cateva dintre ele ;)

Reme 20-11-07 22:11

4 Attachment(s)
pun si eu ceva pt un clio..un spate mai complicat asa si cateva idei de tuning al botului + un intreg body kitt ..enjoy ;)!

All times are GMT +2. The time now is 02:53.

- Copyright 2026 4Tuning