![]() |
Re: BANCURI !!
un naturalist amator studiaza un purice.il aseaza pe masa si spune:sari!!
si puricele sare.dupa aia ii taie picioarele si mai spune odata:sari!! puricele nimic.atunci el noteaza in caiet. dupa ce se taie picioarele purecelui,acesta nu mai aude. |
Un sofer, vrand sa-si protejeze masina impotriva hotilor si neavand bani pentru o alarma, lasa un bilet pe parbrizul masinii: "Radioul e defect, benzina nu are, motorul cu componente lipsa." Dimineata isi gaseste masina pe butuci si un alt bilet, pe care scria: "Daca-i asa, nici de roti nu mai are nevoie!".
( aviz amatorilor :) ) Sotia incepe timid: - Dragule vreau sa-ti spun direct, vom divorta. Sotul sec: - De acord draga mea ! insa viteza masinii creste... Sotia mai ferma: - Voi lua si copiii. Sotul: - De acord draga mea ! viteza masinii creste constant... Sotia impertinenta: - Va trebui sa renunti la casa si proprietati. Sotul: - De acord draga mea si din nou viteza creste Sotia: - Imposibil! esti de acord cu toate astea ? Sotul: - Draga mea, eu am totul ! Sotia exasperata: - Ce anume, ce ai in plus ? Sotul calm: - AIRBAG ! Un politist interpeleaza un individ beat turta care incearca sa se urce la volanul masinii sale: - Chiar intentionezi sa sofezi in halul asta? - N-am de ales. Nu vezi ca nu-s in stare s-o iau pe jos? Un politist începător opreste o masina si după ce controlează actele soferului negasind alt motiv pentru a-si arata zelul spune: - Semnalizarea dreapta spate nu va functionează! Ce s-a întâmplat cu ea? Soferul coboară asta vizibil enervat si priveste uimit spatele masinii. - Vedeti! Va mai întreb odată ce s-a întâmplat cu semnalizarea? - Du-te dracu' cu semnalizarea ta! Eu mă întreb ce s-a întâmplat cu remorca! |
Quote:
bha ce mo deprimat total harta asta..... |
1 Attachment(s)
Jiji pe yahoo :lol: :arrow:
|
e tare frate:):):):):):):)::)
|
- Dom' doctor, am o problemă: nu prea mă bagă lumea în seamă...
- Prostii ! Următorul... |
Tipuri de orgasm
1. Astmatica: Aahh...ahhh...ahhh! 2. Geografica: Aici, aici, aici, aici! 3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult! 4. Religioasa : Oh Doamne, oh Doamne! 5. Sinucigasa: Mor, mor! 6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor! 7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino! 8. Cheerleader: Da-i...da-i...da-i! 9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh...good... 10. Tipul manager de proiect: Nu te opri! Continua, continua! 11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu! 12. Pozitiva: Da...da...da! 13. Profesoara: Da...asa...pe acolo...foarte bine...corect...perfect. 14. Dezinformata : Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci? 15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes. 16. Clarvazatoarea: Simt ca vine... aproape ca a venit... il vad, il vad. 17. Mincinoasa: Oh, oh, a... :mrhappy::lol: |
O femeie se plange alteia ca sotul ei nu mai vrea sex si cum vine acasa o
intreaba doar: "ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negri, chestii si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva... A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba"... "Si???"... "Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???" |
:) :) :) :) :)
|
Quote:
------------------- cik bula vorbea singur -yo's schizofrenic -si yo ------------------- Bula cu un prieten pe strada. Bula ii zice acestuia:-Cand ajung acasa praf fac chilotii nevesti-mi! -De ce ma? intreaba prietenul -Ma strang de mor. ------------------- Dupa cutremur: - How zgudu you do? - Tencuiesc verry much! -------------------- BULA LA ORA DE CHIMIE...PROFESOARA INTREBEABA CE AM DESENAT PE TABLA?(EMPRUBETA)...BULA RIDICA MINA ...D-NA PROFESOARA O P00LA!! PROFESOARA: CUM VORBESTI BULA? SI SPUNE LA DIRECTOR CE SA INTIMPLAT. VINE DIRECTORUL IN CLASA SA-L PEDEPSEASCA PE BULA. LA IESIREA DIN CLASA INTREABA DIRECTORUL: CINE A DESENAT P00LA ASTA PE TABLA?? |
:lol:Un tip aflat intr-un taxi il bate pe umar pe sofer, ca sa-l intrebe ceva. Soferul striga ca din gura de sarpe, pierde controlul masinii, de-abia reuseste sa evite un autobuz care vine din directia opusa, intra pe trotuar, si in sfarsit opreste cu cativa centrimetri inaintea unei vitrine.!
Pentru cateva secunde e liniste totala, apoi soferul urla: - Sa nu mai faceti asta niciodata! M-ati speriat de moarte! Pasagerul ramane masca si se scuza cum poate: - Nu puteam stii ca va speriati asa tare datorita unei atingeri pe umar? - E si greseala mea, spuse soferul ceva mai linistit. Azi a fost prima mea zi ca sofer de taxi. Ultimii 25 de ani am fost soferul unei masini de pompe funebre. :twisted::twisted::suspiciou |
Doi copii, un baiat si o fetita se certau. Fiecare se lauda cu ce ii cumparase ma-sa sau ta-su. El zicea ca are masinute, ea ca are papusi si tot asa. La un moment dat el, nemaistiind cu ce sa se laude, isi scoate p*** si, mandru de el, spune: "Na, din asta chiar ca n-ai!" Ea insa raspunde: "Da, dar peste 15 ani tu o sa ai tot una, pe cand eu o sa am cate vreau!"
|
Se duce un tip la doctor si ii spune:
Tip: Domn Doctor eu sunt foarte destept poate prea destept, ati putea sa mai imi scoateti din creier? D: da! Si i-a scos o parte din creier.Cand se scoala din anestezie tipul zice: T:Vai dar tot imi amintesc toata istoria lumii, mai puteti sa imi scoateti o parte? D: Da pot! Iar atunci tipul intreaba: Taca mi-l scoateti pe tot ce se intampla? D:ITI VINE CICLU! |
O veverita si-o tragea cu o nuca.Vine alta veverita si zice: - ARE YOU CRAZY??? Veverita raspunde: - No, I'M FUCKING NUTS!!!!
|
Culmea Geografiei:Sa deschizi Munti Carpati cu cheile Bicazului :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:29. |
- Copyright 2026 4Tuning