Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Preturile lui GT-R in Europa (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/70533-preturile-gt-europa.html)

DeMeN7u 14-03-08 11:49

Re: Preturile lui GT-R in Europa

Ofera performante si senzatii tari cu alte cuvinte o masina care isi merita pe deplin banii !

GEO_N 15-03-08 07:33

4 Attachment(s)
Am fost la lansare 1 martie in Australia-Melbourne unde pretul incepe cu 165.000 $ (1$= 23.000)

ShinyG 15-03-08 10:11

Cel mai important este ca masina este revolutionara din punct de vedere mecanic iar performantele sunt extraordinare.

Design-ul nu pot sa-l comentez decat subiectiv. Parerea mea este ca masina arata ca o cutie de pantofi cu detalii "moderne". Nu va ambalati dragi fani, nu injur masina, doar imi exprim dezacordul total fata de design. D-apai Nissan, creatorul 350z-ului sau al Infinity-ului G35 scoate asa ceva!?! S-a imbolnavit designerul si au chemat femeia de servici la ore suplimentare?

Cat despre pret nu comentez! In State se auzea ca masina va costa ceva de genul 60.000$, dar problema este ca cererea este mult mai mare decat oferta. Asta a dus la marirea preturilor la deleri, care au crescut artificial pretul "ca sa faca si gura lor un ban"!
Presupun ca acelasi lucru se va intampla si in Europa...

flexus 15-03-08 10:44

Este adevarat ca depaseste multe bariere la un pret destul de decent daca ai bani. Dar totusi mie imi suna mai rezonabil un Chevrolet Camaro modelul '09-'10 care va avea 400 cai, varianta decapotabila, si nu cred sa depaseasca in varianta V8 40.000$ in america. Adica probabil 40.000€ in europa.

Intrebarea este urmatoarea: Cui ii trebuie cu adevarat plusul de performanta pe pista (track), tractiunea integrala si restul de gadgeturi pentru un pret aproape dublu? Te folosesti de ele cat sa merite sa ai 1 masina in loc de 2, considerand ca au feelinguri la fel 95% din timp?

Eu cred ca in felul asta trebuie gandit din punctul de vedere al unui om ponderat care n-are bani sa arunce si isi doreste totusi o masina sa-l satisfaca. Oricat de incredibile performante are comparativ cu alte masini de sute de mii de euro, tot costa mult mai mult decat isi permit multi, si exista totusi variante mai acceptabile.

GEO_N 15-03-08 15:36

7 Attachment(s)
Reclama facuta la la salonul auto din Melbourne suna asa:"Porsche Carrera GT e cu 3 sutimi mai rapid dar si de 3 ori mai scump" asa ca eu cred ca merita fiecare banut !!!

Hai ca mai bag si niste poze.

Bogdan_mb 15-03-08 16:12

daca sare de 100k cu taxe se aproprie prea mult de 997 turbo ;)

AK-ZER 15-03-08 23:13

eu cred k va fi undeva intre 75-100 k eur (in functie de vers si ..renault:P )

Bogdan_mb 16-03-08 01:54

si in functie de cat de flamanzi sunt dealeri din Euro :)

CJ-01-WOB 16-03-08 02:55

depinde de taxele din fiecare tara , nu neaparat de dealeri .

raport calitate / pret bate toate supercarurile actuale.

sir_sanjei 18-03-08 06:21

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1426632)
depinde de taxele din fiecare tara , nu neaparat de dealeri .

raport calitate / pret bate toate supercarurile actuale.

da ai dreptate dar daca se ajunge la un pret de peste100k euro eu cred ca mai pui vreo 20k euro si mergi la italia si iti iei un galardo nou, care este de asemenea o masina deosebita.

toti cei care spun ca skyline este o masina tare au ft mare dreptate, dar hai sa fim realisti, cate astfel de masini vor fi in romania in momentul lansarii oficiale in europa, parerea mea sincera ca vor fi numa trei maxim patru cu nr de ro pana la sfarsitul lui 2008
ma contrazice careva cu ultima afirmatie?

h3llang3l 18-03-08 09:43

SUPERBA:shock::shock::shock::shock::shock:

h3llang3l 18-03-08 09:47

1 Attachment(s)
SUPERBA:shock::shock::shock:

69WRX 18-03-08 10:51

nu-mi place deloc cum arata ;)

casp3r 04-04-08 20:30

sper si continui sa visez cu ochii deschis ca voi ajunge sa detin aceasta masina sau macar sa am onoarea sa o conduc

casp3r 04-04-08 20:31

pana atunci continui sa conduc umila mea dacie

All times are GMT +2. The time now is 13:52.

- Copyright 2026 4Tuning