![]() |
Re: Noua emblema Dacia la "disectie"
o arata ea a desfacator de bere dar e misto oricum nu se compara cu emblema aia veche care nu mia placut de loc
|
chiar seamana cu un desfacator de sticle, da mi se pare mai, sa nu zic "frumoasa", mai acceptabila decat aia albastra
|
cred ca s-au orientat si ei...au aruncat un ochi in tara si au vazut cum sta treaba si s-au gandit sa mai aibe inca o utilitate noua dacie..:D oricum per total arata mai bine decat cea veche...
|
Quote:
|
Parca imi si imaginez reclama pentru Sandero, cu actorii din reclamele "Unirea" cum stau pe santier si unu din ei: Dorele mai adu una!...si merge Dorel, scoate o bere din lada si o desface de sigla Dacia.
Sigla ca sigla, dar cand vezi de ce monstrozitate ii atasata, mai bine cumperi Opel :twisted:. |
mishto tare emblema...
|
Quote:
cati dintre voi a cumparat o masina doar ca i+a placut emblema:?: |
mmmm...mai bine faceau ceva legat de vulturula ala de pe sigla aia VECHE VECHE....:-D
|
urata emblema si masina din punctu meu de vedere :D francezi au chef de caterinca si se iau de firma noastra autohtona de masini...
|
asta chiar arata a desfacator de capace.....
|
Decat albastra si mare mai bine argintie si forma actuala.
|
|
1 Attachment(s)
^^^ supertareeee :lol:
oricum asteptam pe Sandero torpedou refrigerat, special proiectat pt. bere :lol: |
o emblema mai frumoasa nu au gasit si ei,
e cam urat desfacatorul de bere |
Si mie mi se pare desfacator de bere...ar fi smecher daca ar face si aceasta functie
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning