![]() |
Re: B 46 YNP
de unde ai cumparat lampa de lumina? :)) asta e modelul de il caut si eu :))
cat despre masina, foarte ingrijita:X |
Quote:
|
Quote:
|
Daca tot i-ai dat inscriptia cu 1.4 jos , dai jos si inscriptia cu logan renault bla bla :) , cred ca ar da mai bine :))
|
10 Attachment(s)
Poze proaspete cu golanca;) Noutati: Amplif Ground Zero GZIA 2125HPX , * 2 x 80W (4 ohmi)* 2 x 125W (2 ohmi)* 1 x 300W (4 ohmi in punte). Bi xenon 6000K si cauciucuri de iarna.
Cam atat pe anul asta. Urez tuturor user-ilor Sarbatori fericite si 2011 sa va aduca numai prosperitate si fericire:wave: |
Frumoasa masina , sarbatori fericire ;)
Nu iti zice nimic politia ca nu se mai vede "RO" ala de pe nr de inmatriculare? |
frumoasa masina!te descrci bine cu modificarile...sarbatori fericite si spor la treaba cu scufita rosie:))
|
@bib_andrey: Merci frumos la fel:), pana acum nu a zis nimeni nimic, dar nici nu cred ca au observat:lol:.
@Dadutu: Multumesc frumos, sarbatori fericite si tie:-) |
Portbagaj clean-look si bad-boy... ar da foarte frumos.. Hai apuca-te de strans bani ca pana da caldura ai timp :D
|
as prefera inainte niste arcuri:rolleyes2
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Nu vreau sa imi fac planuri ca tiganu`:lol: dar daca totul merge cum vreau eu pana la sfarsitul verii, o sa arate cam asa numai ca pe o culoare mai extravaganta |
Quote:
|
Numai zic nimic8)
Noul an sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa, valuta in cont, un iaht in port, motor pe autostrada si vecini ca sa vada:)):)) La Multi Ani si un an nou fericit!:) |
La multi ani Copile :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning