Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj Street Racing (https://forum.4tuning.ro/176-cluj-street-racing.html)
-   -   Rebirth of a car (https://forum.4tuning.ro/176-cluj-street-racing/7005-rebirth-of-car.html)

Xdriver 18-10-05 21:15

bau

S-o credeti voi......
Maine ies la plimbare cu fordu :lol: :twisted:

RA_2fast4u 18-10-05 22:00

poze? si ce culoare e? neagra cumva?

DACIA-Wrc 18-10-05 22:47

la 20 de grade...in garaj poti sa faci plaja la neon :p
drivere, is curios cum arata, ultima data cand am vazut`o ..o fo atuncea cand mi`ai montat toba, ce i`ai mai facut?

Xdriver 01-11-05 20:48

bau

9 Attachment(s)
uiati ceva poze :twisted:

Xdriver 01-11-05 20:52

bau

5 Attachment(s)
Momentan fordul este negru mat.
O sa mai pun ceva poze cu motorul montat si ci cu capacele de culbutori cromate.

florin_cars 01-11-05 22:21

mai U MDF, ce culori ai ales...

da arata totul fain, numai prea ..pasaresc, enspe mii de culori, ce naiba e aia? opera de arta? pe drumurile noastre nu vreau sa vad pozele anul viitor in vara cum arata totul...monocolor :x

oricum ai lucrat mult, n-am mai vz asha ceva in tara, in afara de niste balauri desenati pe exteriorul masinilor, chestii din astea de suspensie, transmisie, motor vopsit, numai in SUA am vz.

Cool.. :wink:

DACIA-Wrc 02-11-05 23:14

drivere, fara sa te superi pe mine, sau sa ma crezi rautacios...nu`mi place, prea multe culori
in rest...ai facut o treaba bestiala din epava aia ai readus`o la viata
dc nu o vopseai in atatea culori dc foloseai 2... negru sin inca una, cred ca ajungea, parerea mea ii ca chiar arata mai bine
da noah, gusturile nu se discuta, au fost banii tai, munca ta investita in masina ai, nu ma bag doar mi`am spus parerea, poate o sa ti cont la urmatoarea masina, in rest...astept sa ma duci cu ea :p

lancerEvo 02-11-05 23:31

da chiar asta am vrut sa intreb si eu... parca ar fi masina de aia pe care invatza elevii partile componente la scoala de soferi

florin_cars 02-11-05 23:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lancerEvo\"
da chiar asta am vrut sa intreb si eu... parca ar fi masina de aia pe care invatza elevii partile componente la scoala de soferi

:oops: :lol: :lol:

DACIA-Wrc 03-11-05 18:16

Kép(3) (1)[1].jpg si la poza asta...
is deja 3 culori
rosu albastru si negru
mi se pare prea i9ncarcata de culoare masina
in 2 culori ajungea, parerea mea, da oricum poate cand o vad cu ochi arata mai bine decat in poze, da...nu prea cred ca o sa`mi palca in atatea culori :p

andreinui 04-11-05 01:35

ma nu va mai legati de papagalu lu driveru :!: :!: :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DACIA-Wrc 04-11-05 09:33

ai vazut masina pe viu?
nui`ule vi cu mine maine sa`mi negociezi o masina din oser? de`o scoti la bani la care o vreau eu iti dau diferenta pana la cat vrea tata :p

sandrei 04-11-05 11:05

mah...drivere...acuma si VERDDE ???? :chick: :chainsaw: :headache:

DACIA-Wrc 04-11-05 14:03

:shock: :lol:

tekno 04-11-05 16:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DACIA-Wrc\"
ai vazut masina pe viu?
nui`ule vi cu mine maine sa`mi negociezi o masina din oser? de`o scoti la bani la care o vreau eu iti dau diferenta pana la cat vrea tata :p

da' ce ii asa greu sa negociezi, el iti zice cat ii trebuie... tu ii zici ca ii dai jumate... si deacolo va-ntelegeti :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:07.

- Copyright 2026 4Tuning