![]() |
Da,da numa jantele deocamdata ca turbina de la Ellia inca nu mi-a venit,
iar in curand o sa ai si tu un soc cand o sa vezi live un kit tunning de Pilot. |
Re:
Quote:
din cate stiu eu ... CT-99-MIA e o berlina rosie care conduce mereu o fata ... RAMBO .... tu esti fata ???? |
Vrei o poza cu ce am in pantaloni?Se rezolva.
|
tre sa`mi vina si mie turbinele de la c &c si sa vezi atunci nebunie .. solenza BI turbo :P
|
cata asta nu e nimik...shtii celika aia a mea argintie..sa vezi ca mai am de lucru cam 2 sapt la ea iar la vara o sa o scot...ca mi-au venit motoarele din germania shi akum e in olanda la montaj...am 2 motoare turbo de 2,9L iar cutia este automatica in 7 trepte...shi kitul exterior este de la veilside...
|
buna intrebare a pus mdn`u ... la cum conduce am zis ca e fata
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
multa bafta la modificari si nu mai face misto de berlinari, ca \"e si ei om\"... PS: ai motor de 1,6 de te risti sa-i bagi turbina? |
:lol: :lol: tzeapa.....te-am confundat rambo...loganul ala cu jante super cool are \"SYM\" la numar, nu \"SIM\"
o sa pun poza azi (sper) |
3 Attachment(s)
am vazut azi masina si am tras-o in poza..cum vi se par jantele?
NU ESTE MASINA LUI RAMBO :wink: |
Mai repet odata eu la Logan am 99 SIM aia este 31SYM si este a unui prieten dupa Soveja.La Megan am 99 MIA nu 81 MIA cum este pe o berlina rosie.
|
Re:
Quote:
|
daaaaaaaaaaaaaa marfa bi turbo......... lasa ca dupa ce o faci ma dau eu cu tine daca vrei ne dam si pe femei vorba multa saracia omului inca unu care a vazut prea multe filme a daaaaaaa tu ai idee ce inseamna sa pui o turbina pe un motor aspirat e futai frate dar apoi 2 deja exagerezi
|
Re:
Quote:
frumoase jantele la golanu ala ... bai io am dat cu mashina in brashob intr`un parapet .. am incercat sa o fac logan ... n`am reushit .. am facut`o doar p o parte :)) |
bine ca nu te credeai in reclama aia de la 206...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning