![]() |
Re: Dacia Sandero
bord la fel de lipsit de imaginatie; masina noua nu inseamna si interior nou? motorizari noi? nu mi se pare upgrade deloc
|
Chiar daca e un model nou,asa se intampla si la casele mai mari,in general toate clasele seamana intre ele,iar pt cei care spun k e varza,praf etc,daca au bani,sa isi cumpere ei masini de 20 000 euro,aici vorbim strict de o masina ieftina,adresata unor oameni cu buget sub 10 000 euro,daca ai mai mult,ia ti alta masina (sincer asa as face si eu),oricum mi se pare peste logan la calitatea si finisarea materialelor.........per ansamblu mi se pare o masina destul de ok,nu e urata (exista modele de afara mult mai urate ca asta)dar de,unii nu vor sa recunoasca asta,doar pentru simplul motiv ca e fabricata in Romania!
|
e renault sandero numai ca are emblema de la dacia modificata de cea anterioara...!
P.S.:e urata din fata !:x |
Ce te face sa crezi ca un model nou = motorizari noi ? Pot da n cazuri de lansari de masini noi cu aceleasi motoare care erau in gama si pana atunci. In afara de spate care e putin ciudat e destul de frumoasa. La banii astia nu ai ce comenta chiar nu ai. As comparao cu skoda fabia noul model dar nu la calitate si motorizari ci la infatisare, cel putin pt mine sunt la fel de frumoase/urate amandoua. Ca motorizari pe viitor cred ca va aparea 1.5 dci 105 cai sau cat are cel de pe renaulturi. Eu zic ca incepem sa evoluam si noi cat de cat, macar producem ceva. Ca si pret nu sunt multe care pot concura cu Dacia iar cele care sunt la banii astia sunt masini gen Geely care parca e de carton la crush test sau alte anomali ca Lada Kalina.
|
mie chiar imi place , pretul variaza de la 7000 la 9500 de Euro ,nu mi se pare chiar asa de urata cum ziceti voi , parerea mea
|
Intrebari de la mine...
1. Va avea reglaj volan Sandero? 2. Varianta aia de echipare din poze nu are volan de piele! Deci vom astepta o versiune si mai scumpa? 3. Rotile mi se par mie sau sunt pe 14? Cat despre comparatii... Noua Fabia este cea mai urat masina produsa vreodata.. NU am intalnit 1 om care sa zica ca ii place! Dacia Sandero mai bine aparea inaintea Loganului, si un nume mai potrivit era Solenza MK2 ! Daca va fi 9000 cu 1.5 85 de cai, AC si 2 airbaguri e prea bine ... Vezi Fabia care sa re de 12k, Clio 11k, etc. Eu unul daca nu as avea masina, si as vrea ceva mic, as lua Sandero! Fara sa clipesc! Suntem prea mandri sa folosim ceva Made in RO? Si decat cu un SH, mai bine merg cu metroul... |
Re: Dacia Sandero, lansata la Geneva '08
Quote:
|
tre sa apreciem ca totusi e un mic prpgres.....
|
1 Attachment(s)
de noua sigla dacia ce parere aveti???
masina imi place, dar sigla parca este desfacator de bere :???: |
Īn funcţie de versiune, scaunul şoferului poate fi reglat atāt pe īnălţime, cāt şi īn zona lombară. Ca un element suplimentar de confort, Dacia Sandero dispune, īn funcţie de nivelul de echipare, de volan reglabil pe īnălţime. Comenzile, amplasate ergonomic sub volan, au īn vedere confortul şoferului. scrie pe site la dacia Sigla cred ca fost facuta sub influenta berii !
|
Quote:
|
ma. e practica. mergi la picnic macar ai cu ce sa desfaci berea. macar la asta sa fie buna masina:))
PH86MIN ai pus mana pe bord? ai apasat pe el sau panourile usilor ca sa vezi cat de bien sunt finisate? pozele de prezentare sunt cu totul altceva. tot plastic chior va fi in ea |
cel mai important e ca o sa aiba un succes al naibii de mare in Romania....sa fiti siguri de asta cu toate parerile pro si contra
|
interiorul lasa de dorit ... sigur totzi ne asteptam la un interior nou ...
|
la banii astia chiar arata bine, o astept pe strazi sa vad cum arata live, asa se zicea la inceput de logan...masina mai urata nu era si acuma o ridicati ca e mai tare...motorul de 1.5dci e super pentru oras si nu numai, il are si meganu' si face fata cu brio....cand or incepe romanii sa-l "tuneze" pe Sandel si o sa apara versiuni GTC sau RS cu folie si capace cu spinere', o sa uitati de logan, la banii astia decat in tico...fii serios ca mai bine stai in sandel
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning