![]() |
Re:
Quote:
nimik nu mai trebuie spus........ :tenisclap |
deci....din cate am vazut azi cei de la ProMotor s`au jucat cu un logan (drifting si alte nebunii dastea) si n`au avut nici o problema....am mai inteles ca maine vor efectua testul elanului si ca sambata vom afla rezultatul....asta daca nu il dau la stiri maine ....astept cu nerabdare testul...ei sunt de parerea ca masina n`are nici o problema... :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
incepe in cateva momete pe antena 1 testul eleanului asa au aratat astia cine are tv tunner pls sa inregistreze :D
|
Nu s`a rasturnat loganu la 100km/h
|
Am vazut si eu reportajul la antena 1.
Si daca o brusca un pic mai mult o lua din loc :lol: O roata era in aer... asta la 65. La 100kmh nici n-au reusit sa faca testul... a pierdut-o de 2 ori urat de tot... daca era un sofer obisnuit in trafic si facea manevra incercand sa evite vreun obstacol era in boscheti 100%!!! |
deci lucrurile stau cam asa...
ProTV la 65km/h masina a ramas pe traiectorie si n`a avut nici o problema..la 100km/h acelasi lucru...singura diferenta a fost ca a luat alta traiectorie...destul de mica abaterea... A trecut testul... :) Antena 1 la 65km/h nici o problema ....totul OK.... la 100km/h aici intervine diferenta intre cele doua posturi...adik la 100 s`a desprins de la sol(roata spate dreapta) ceea ce la pro nu s`a intamplat , dupa care a derapat urat de tot...adik spatele a ajuns in fatza.. ca o concluzie finala pot spune ca la viteza aproximativa de 70Km/h masina nu are nici o probleme... la 100km/h apare dilema...adik nu stiu cum sa compar cele 2 teste (ProMotor si TopGear - ProTV si Antena 1) am sa uploadez mai incolo reportajul de pe ProTV EDIT: lol RoSonic yo am inteles altceva dar ma rog....oricum ce am mai observat e ca Loganul de la Antena1 avea jenti din magneziu iar la ProTV din aluminiu!!!! |
Quote:
|
pai nu e rosonic ok da nici rau nu e deoarece dacia ca fire e foarte usoara si inalta :)
si in plus de asta amortizarea este foarte moale |
in concluzie nu o sta ea prea bine la 100km/h da oricum nu s`a rasturnat la 65km/h cum ziceau nemti deci asta e un mare PLUS (+) :D
|
Re:
Quote:
oricum intr`o concluzie finala nu s`a rasturnat nici la 100km/h ... :) |
1 Attachment(s)
mda...mici probleme cu filmul....are 170 mb si acum ma chinui sa`l comprim...imediat ce reusesc il pun...
EDIT..uite si reportajul de pe ProTV...atat am reusit sa prind :) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:45. |
- Copyright 2026 4Tuning