Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Dacia Logan ... Got 2 Read This!!! (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/6934-dacia-logan-got-2-read-this.html)

George_P. 01-08-05 21:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"COObra\"
eu in principiu tot cred ca este o facatura.
cred ca oricare dintre noi mai nebun un pic si cu ceva skilluri poate rasturna o masina medie, pentru ca aici vorbim totusi de o masina de 8000 de euroi noua nu vorbim de o supermasina de peste 30.000 euroi.
chiar si cu ESP nu-i impiedica nimeni pe nemti sa il decupleze intr-un fel sau altul.
trebuie sa invatam sa mai tinem si cu noi ca ii pupam in cur cam mult pe straini.
pentru cat costa Loganul este perfect si este un salt urias pentru Dacia.

nimik nu mai trebuie spus........ :tenisclap

blowwind 01-08-05 21:47

deci....din cate am vazut azi cei de la ProMotor s`au jucat cu un logan (drifting si alte nebunii dastea) si n`au avut nici o problema....am mai inteles ca maine vor efectua testul elanului si ca sambata vom afla rezultatul....asta daca nu il dau la stiri maine ....astept cu nerabdare testul...ei sunt de parerea ca masina n`are nici o problema... :)

alexutzu 01-08-05 21:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
..............................ei sunt de parerea ca masina n`are nici o problema... :)

nu sunt singurii de altfel :wink:

Lucian 02-08-05 07:50

Re:

Quote:

deci....din cate am vazut azi cei de la ProMotor s`au jucat cu un logan (drifting si alte nebunii dastea) si n`au avut nici o problema....am mai inteles ca maine vor efectua testul elanului si ca sambata vom afla rezultatul....asta daca nu il dau la stiri maine ....astept cu nerabdare testul...ei sunt de parerea ca masina n`are nici o problema... :)

Sa-u jucat cu masina in 1-a maxim a 2-a si trageau frana de mana. Ala numesti tu drifting ? :lol: :lol: :lol: :lol:

blowwind 02-08-05 09:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Quote:

Sa-u jucat cu masina in 1-a maxim a 2-a si trageau frana de mana. Ala numesti tu drifting ? :lol: :lol: :lol: :lol:

si cum vroiai sa zic ma? \"au alunecat putin cu masina...au facut nishte intoarceri si cam atat\" :) poftim...happy ? :))

Lucian 02-08-05 10:01

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Quote:

si cum vroiai sa zic ma? \"au alunecat putin cu masina...au facut nishte intoarceri si cam atat\" :) poftim...happy ? :))

Man dar fara suparare ... plecau de pe loc ... nu sunt sigur ca-i dadeau a 2-a si trageau frana de mana. Plca putin de spate si atat. Si am vazut ca mai incercau si cu spatele. Pai asa nu rastorni nici o masina.

GolfuletzS 02-08-05 17:55

incepe in cateva momete pe antena 1 testul eleanului asa au aratat astia cine are tv tunner pls sa inregistreze :D

GolfuletzS 02-08-05 17:57

Nu s`a rasturnat loganu la 100km/h

RoSonic 02-08-05 18:06

Am vazut si eu reportajul la antena 1.

Si daca o brusca un pic mai mult o lua din loc :lol: O roata era in aer... asta la 65.

La 100kmh nici n-au reusit sa faca testul... a pierdut-o de 2 ori urat de tot... daca era un sofer obisnuit in trafic si facea manevra incercand sa evite vreun obstacol era in boscheti 100%!!!

blowwind 02-08-05 18:08

deci lucrurile stau cam asa...

ProTV
la 65km/h masina a ramas pe traiectorie si n`a avut nici o problema..la 100km/h acelasi lucru...singura diferenta a fost ca a luat alta traiectorie...destul de mica abaterea...
A trecut testul... :)

Antena 1
la 65km/h nici o problema ....totul OK....
la 100km/h aici intervine diferenta intre cele doua posturi...adik la 100 s`a desprins de la sol(roata spate dreapta) ceea ce la pro nu s`a intamplat , dupa care a derapat urat de tot...adik spatele a ajuns in fatza..

ca o concluzie finala pot spune ca la viteza aproximativa de 70Km/h masina nu are nici o probleme... la 100km/h apare dilema...adik nu stiu cum sa compar cele 2 teste (ProMotor si TopGear - ProTV si Antena 1)

am sa uploadez mai incolo reportajul de pe ProTV

EDIT: lol RoSonic yo am inteles altceva dar ma rog....oricum ce am mai observat e ca Loganul de la Antena1 avea jenti din magneziu iar la ProTV din aluminiu!!!!

RoSonic 02-08-05 18:09

Quote:

Antena 1
O roata ridicata la 65km/h tie ti se pare totul OK????

DVDValy 02-08-05 18:16

pai nu e rosonic ok da nici rau nu e deoarece dacia ca fire e foarte usoara si inalta :)
si in plus de asta amortizarea este foarte moale

GolfuletzS 02-08-05 18:20

in concluzie nu o sta ea prea bine la 100km/h da oricum nu s`a rasturnat la 65km/h cum ziceau nemti deci asta e un mare PLUS (+) :D

blowwind 02-08-05 18:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Quote:

Antena 1
O roata ridicata la 65km/h tie ti se pare totul OK????

RoSonic imi cer scuze..posibil sa fi gresit pt ca reportajul de la Antena1 l`am vazut pe sfarsite si asta am inteles...ca cica la 100km/h s`a ridicat si la 65 totul a fost OK...inca odata sorry...

oricum intr`o concluzie finala nu s`a rasturnat nici la 100km/h ... :)

blowwind 02-08-05 20:24

1 Attachment(s)
mda...mici probleme cu filmul....are 170 mb si acum ma chinui sa`l comprim...imediat ce reusesc il pun...

EDIT..uite si reportajul de pe ProTV...atat am reusit sa prind :)

All times are GMT +2. The time now is 22:45.

- Copyright 2026 4Tuning