![]() |
Re: G55 AMG si 720 CP, o reteta atomica
nu oricine isi permite un G classe,este intr adevar pentru excentrici,si sa stiti ca modelul amg stock este destul de puturos,deoarece masina este greoaie...cautati performantele sa va convingeti....pana acum am vazut cel mai puternic un G 400cdi..si altele cu motoare mai mici,n am avut ocazia sa vad un brabus,amg ,carlsson sau lorinser ...sa vedem ce se prezinta pe la 4 tuning days 2008 :D
|
mie mi se pare exagerat 700 cp..
|
un super G..cel mai tare SUV de pe piata....720 CP :D
|
arata foarte bine... cred ca e printre singurele gipuri care imi plac de la mercedes...
|
claubmw92 cum poti sa zici ca mercedes nu este o firma care nu respecta, esti incredibil. designul la G-clase sa modificat putin, forma caroserie a ramas la fel pt ca are succes. pt G-clase, mercedes chiar a facut un studiu de piata si au aflat ca nu trebuie sa schimbe forma caroseriei. dar ce poti sa-i ceri unui copil de 16 ani care 'conduce' un scuter. si Aro este o firma care se respecta??? cum sa faci asa comparatie! uitate si la Land Rover Defender,ca nici ei nu au schimbat caroseria din acelasi motiv. ai pus post-ul ala ca sa te bagi si tu in seama. iti dau un sfat: mai maninca mamaliga!
|
Suberb .. putere si eleganta pe masura :)
|
ce fac oamenii care isi permit..... 720cp pe G ....
|
asta-i visu...
P.S. si sa fiu si proprietar la o benzinarie ca altfel slabe sanse sa fie si masina de duminica :P |
deci masinutza e o adevarata bijuterie pe roti.nu am cuvinte..mai ales cand prin familie se afla si un model asemanator nici nu a trebuit sa ma uit prea mult la ea si sa-mi si placa la nebunie(bineinteles doar modelul e asemanator:P)
|
Like It . . . . !!!! 720 Cp :O:O !!! :X:X:X:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning