![]() |
Re: O zi din viata unui emo kid
Quote:
|
Quote:
|
sunt niste tru gay. m-am saturat de astia si fenomenul ia amploare
|
is penali rau tare astia frate.. pe mine ma dispera..
|
bai...ma dispera copilele astea de le vad pe strada...ce retarde frate....vai de capu meu , se duce dracu lumea de rapa fratilor. :|
|
http://www.emo-kids.ro/ :):):):)
http://www.emo-kids.ro/forum/viewfor...afe93e030ada7f nu va abtineti:) |
ce oameni doamne... ce e pe forumu` ala... caterinca genetica =)))
|
Quote:
asteapta sa vina sezonul si apar " sezonisti " cei care vin la sala 1 luna ca sa moare femeile dupa ei vara :) |
ce dracu' cauta aia la sala??? sa traga fiarele de ei ??:lol::lol:
|
bai, eu sincer va consider niste oameni rai, radeti de ei inutil, nu o sa-i puteti intelege niciodata cu adevarat.
defapt, daca ma gandesc la ce le faceti cu raspunsurile astea, imi vine sa plang. nu mai pot scrie, am ochii plini de lacrimi, iar tastatura mea neagra, cu litere negre, in forma de pentagrama nu-mi da voie sa disting literele. nu mai suport viata asta, cu oamenii rai care nu inteleg sentimentele pure. ma duc sa-mi tai venele, nu mai stau cu voi, viata e dura. p.s.: ma intorc repede, dupa ce-mi tai venele am programare la stilist, imi dau unghiile cu lac negru, si-mi tatuez semipermanent trei insigne. |
nu taia mah venele, lasa-le sa creasca. du-te intr-un colt si plangi. te vei simti mai bine dupa asta.
|
|
:workout::D :D :D am intrat si eu pe forum-ul de mai sus,nam nimic cu ei dar sunt patetici.nici macar nam avut rabdare sa citesc pre multe dar vorbesc emokids-ii intre ei. numai dealde "tru" peacolo. numai cat ma gandesc ca noi suuntem ultima generatie de oameni normali. am fost si eu o data in bucuresti in tineretului si acolo nu pot sa zis ca am vazut o fata frumoasa si buna sum e in brasov din 5 in 5 minute. dar asta e spre sa nu mai dureze mult super generatia asta. in rest despre tuning.... TRU
|
Quote:
|
rod unghiile.... vezi ce imi zici :( PLAY...tokyo hotel
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning