![]() |
Re: Masini Tunate Din IASI
Quote:
Mmmnu stiu la care kadett te referi. Opel...kadett ? :lol:. Ala gri, cu motor de 1.3 ? Am auzit ca are probleme cu plecarea de pe loc...pleaca cam greu :-P. Chiar sunt curios ce-a mai facut Dragos pe la masina. Daca mai citesc ori el ori madcow, poate intra pe fir. |
Quote:
|
Quote:
|
Pai poate vinerea asta imi acorda onoarea...chiar mi-ar placea.
|
https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/44900-masina-mea-opel-kadett/page-7.html
UGA ce apartine lui Dragosh ... |
Quote:
|
ma ce va pot zice ..... bmw is ... ali parca avea nr nu mai este in iasi statea o perioada in fata la mood acuma propritaru adre dodge ram si mustang daca am sa prin paratu la mine am sa le fac o poza pt voi si sa vad de un mertz alb tot care era a lui sau mai este nus ..... si mia dat un pritene o poza cu o dacie 110 tunata tare visinie;)
Maaamaaa... ce exprimare! Mai rau ca Limuzina esti! Scrie corect pe aici..ca sa nu fiu nevoit sa sterg post-ul tau.Nu am timp de editat! --->CRyS` |
Stim cui apartinea BMW-ul albastru. Stim ca acum are un Mustang si un Ram. Daca te uiti atent vezi si poze cu Mustangul pe pagina anterioara cred.
PS: avem un Lancer Evo superb prin Iasi. Negru...generatia precedenta, modificat frumos si cu gust, numere de Bucuresti. Urca pe Copou azi. |
Quote:
|
Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi
3 Attachment(s)
nu stiu cat de tare este masina da culoarea mata mi se pare deosebita:-)sper ca is clare ca is cu telefonu
|
Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi
azi am vazut ... un seat parca era:-? in parcare la planet.. aceeasi culoare... dar era super aiurea lucrarea... greseli vizuale 8-| s`a cam raspandit moda cu negrul asta ...
|
observ ca anul acesta se poarta ALB si NEGRU MAT :))
|
Am vazut si eu Fiatul...cred ca in acelasi loc in care a fost pozat. Masina atrage atentia intr-un mod placut...arata foarte bine vopseaua aia.
|
Quote:
|
Tipu cu Fiatu e de la mine de la fac, cred ca in ultimu an ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:25. |
- Copyright 2026 4Tuning