Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Masini Tunate Din IASI (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/69021-masini-tunate-iasi.html)

ZyZ 20-03-08 18:55

Re: Masini Tunate Din IASI

Quote:

Originally Posted by claude307 (Post 1433793)
mi-am scos calibru la o plimbare acu juma de ora si m-am intalnit cu un kadett(ghici :) )..is asa de bou, ca mergeam in spatele lui si aveam un ranjet ca si acu, de parca ar fi fost al meu...nu am patit asa nici cand am vaz ferrari,galardo sau maserati..

Mmmnu stiu la care kadett te referi. Opel...kadett ? :lol:. Ala gri, cu motor de 1.3 ? Am auzit ca are probleme cu plecarea de pe loc...pleaca cam greu :-P. Chiar sunt curios ce-a mai facut Dragos pe la masina. Daca mai citesc ori el ori madcow, poate intra pe fir.

D3m0N 20-03-08 18:58

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1435084)
daca e modelul hatchback ala vechi, inainte avea o combinatie de negru cu verde....masina fiind foliata

da aia e... dar unde a facut`o si cam cat l`a ajuns nu stiti?

Tim 20-03-08 21:29

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1435168)
Mmmnu stiu la care kadett te referi. Opel...kadett ? :lol:. Ala gri, cu motor de 1.3 ? Am auzit ca are probleme cu plecarea de pe loc...pleaca cam greu :-P. Chiar sunt curios ce-a mai facut Dragos pe la masina. Daca mai citesc ori el ori madcow, poate intra pe fir.

Profitati de ocazie acum ca e aproape stok :))

ZyZ 20-03-08 21:31

Pai poate vinerea asta imi acorda onoarea...chiar mi-ar placea.

CRyS` 20-03-08 23:15

https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/44900-masina-mea-opel-kadett/page-7.html

UGA ce apartine lui Dragosh ...

Fr3akDJ 21-03-08 15:24

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 1435072)
Fratilor stiti ceva de mazda 3 aia NEGRU MAT? e super tare vopseaua ... si m`ar interesa cum s`a ajuns la ea

Eu am vazut azi pe independentei un alfa romeo vopsita negru mat

dj_kat 23-03-08 23:30

ma ce va pot zice ..... bmw is ... ali parca avea nr nu mai este in iasi statea o perioada in fata la mood acuma propritaru adre dodge ram si mustang daca am sa prin paratu la mine am sa le fac o poza pt voi si sa vad de un mertz alb tot care era a lui sau mai este nus ..... si mia dat un pritene o poza cu o dacie 110 tunata tare visinie;)

Maaamaaa... ce exprimare! Mai rau ca Limuzina esti! Scrie corect pe aici..ca sa nu fiu nevoit sa sterg post-ul tau.Nu am timp de editat! --->CRyS`

bmwh548 24-03-08 13:49

Stim cui apartinea BMW-ul albastru. Stim ca acum are un Mustang si un Ram. Daca te uiti atent vezi si poze cu Mustangul pe pagina anterioara cred.
PS: avem un Lancer Evo superb prin Iasi. Negru...generatia precedenta, modificat frumos si cu gust, numere de Bucuresti. Urca pe Copou azi.

Tim 25-03-08 08:56

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 1442558)
Stim cui apartinea BMW-ul albastru. Stim ca acum are un Mustang si un Ram. Daca te uiti atent vezi si poze cu Mustangul pe pagina anterioara cred.
PS: avem un Lancer Evo superb prin Iasi. Negru...generatia precedenta, modificat frumos si cu gust, numere de Bucuresti. Urca pe Copou azi.

Lanceru ala negru e a baiatului care a avut clio lll IS XX TUN

DjLeX.YaKuZa 11-04-08 18:20

Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi

3 Attachment(s)
nu stiu cat de tare este masina da culoarea mata mi se pare deosebita:-)sper ca is clare ca is cu telefonu

D3m0N 11-04-08 20:11

Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi

azi am vazut ... un seat parca era:-? in parcare la planet.. aceeasi culoare... dar era super aiurea lucrarea... greseli vizuale 8-| s`a cam raspandit moda cu negrul asta ...

Tim 12-04-08 16:53

observ ca anul acesta se poarta ALB si NEGRU MAT :))

bmwh548 12-04-08 17:39

Am vazut si eu Fiatul...cred ca in acelasi loc in care a fost pozat. Masina atrage atentia intr-un mod placut...arata foarte bine vopseaua aia.

DjLeX.YaKuZa 12-04-08 18:32

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 1480781)
Am vazut si eu Fiatul...cred ca in acelasi loc in care a fost pozat. Masina atrage atentia intr-un mod placut...arata foarte bine vopseaua aia.

Masina e din pacurari

Sleepy_85 13-04-08 01:09

Tipu cu Fiatu e de la mine de la fac, cred ca in ultimu an ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:25.

- Copyright 2026 4Tuning