![]() |
irina la tine e klumea ca ii ceri lu tata si lu mamam banii dar ala care isi rupe carca ptr 250-300 mii pe o zi nu cred ca i-ar convenii sa dea atat oricat de bolnav ar fii el de masini.daca se vrea,sigur se poate reduce intrarea ptr vizitatori ,dar se pare ca sunt alte interese aici si e imposibil sa nu se urmareasca scoaterea unui profit cat mai gros
|
Deci, eu pana la urma tot nu am inteles cum ma inscriu la cursa de viteza pt libere lamuriti-mi si mie aceasta dilema unde si cum? Sau cursa de demo de viteza se refera la MR si NSL?
|
mdah... se pare ca pe mine toata lumea ma cunoaste si stie ca imi da mama si tata bani de bilet. nu e chiar asa, si in plus eu bilet nu platesc din moment ce fac parte din organizatori. dar hai sa schimbam putin locurile, pune-te tu si inchiriaza 2 zile un aeroport intreg, ocupa-te de tot ce inseamna organizare - politie, jandarmi, salvare, pompieri- pentru ca nimeni nu vine pe gratis, promoveaza evenimentul si apoi vezi ce pret pui. si vedem ca tot cam acolo ajungem.... parerea mea. oricum toti avem dreptul la opinie...
legat de curse, da, de ele se ocupa MR si NSL. intrarea si inscrierea masinilor incepe la ora 10.00 dimineata... |
La curse pot participa si altii, nu trebuie sa faci neaparat parte din unul dintre cluburi.
|
Iar ma bag singur in seama..
1. politia, jandarmii, pompierii etc vin pe GRATIS daca sunt chemati, cat despre spagi, ele nu intra in discutie; eventual se plateste firma de paza 2.vor fi prea multe masini pe aeroport, fiindca sunt o gramada care vin numai pentru curse...si daca se si amesteca cu ceilalti, iese o varza. In fine, eu sper sa iasa bine si sa aveti/avem ce vedea, dar...inca am rezerve. Si inainte de ITS Oradea tiotul era roz, si...multi au fost bucurosi ca au intrat si i-au vazut pe Sylver...la ora 19.nu mai erau decat cateva masini... dar, nu e vorba de asta... sa nu fiu eu iar cel carcotas...sa ne vedem cu bine si sa fie totul ok. vorbim dupa show :wink: |
Irina sincer acum, fara sa te superi pe mine 370 m nu inseamna un aeroport intreg. Ca de asta e numai pe 200 m ca altfel o pista de la MK are 2km juma si se putea face ceva pe 400m sau 1000 m daca era tot aeroportul. Sincer fara sa te superi acum. Oricum apreciez efortul si sper ca data viitoare sa fie ceva care sa nu mai lase loc de discutii desi oricand o sa se gaseasca cineva nemultumit care sa zica ceva.
|
.
va urez succes cand o sa organizati voi un show, si pana atunci ma abtin de la orice fel de comentarii, ca nu are rost.
ne vedem duminica |
da' intrare moca de ce nu este? da' cazare pe 5 zile gratis de ce nu este? ( numai hotel de minim 3 stele :wink: ). da masa la hilton nu se asigura?
da' masina pentru participare la its nu se da? neeeeaaahhh, nu-i buna organizarea, clar :lol: :lol: |
cati km is de la Bacau la Constanta?
ca de la Oradea is cam 800 si ceva... nu cred ca cineva bate atata drum, si apoi se multumeste cu organizare naspa... la cata benzina se consuma, crede-ma ca ultimul gand sunt banii de intrare. dar atunci exista pretentia de show. Altfel... |
Re:
Quote:
eu pun in fata partea frumoasa, si sper ca o sa iasa bine. oricum, stii cum e, kiar dak nu ajung, va fi 4tuning acolo pentru mine :wink: |
daca e ziua mea maine mi se ofera un discount???( glumeam dar puteti sa o luati in serios!!!!)
pana la ce ora intra masinile care vor sa sa participe la cursa de la ora 16 si cat costa ca sa stiu ca nu pot pleca de azi din bucuresti si daca e poate ajung dar sa stiu si eu cam cat $$ am nevoie la mine si la ce ora sa plec de aici ca sa ajung!! multumesc si astept un raspuns! |
dupa 12 nu mai intra nici masina pe aeroport....intrarea e 10 oiro pentru toata lumea....indiferent daca e sofer sau pasager. Sau, daca vrei, platesti pentru masina si nu platesti pentru tine. ;)
sa va distrati, ca eu nu ami am cum sa ajung. Bafta |
parerea mea
Mey nu stiu ce sa zic.....dar cred ca nu va fi ce a fost la Oradea pt. ca vine numai Shelbyu + ca din exterior nu cred sa vina multe masni pt. Oradea era si aproape d granitza si la Oradea a venit lumea ca a fost primu ITS si era interesant si mi frica ca lumea nu o sa mai fie asa curioasa.
Biletu ca biletu vorba lui Daflyer e o chestie minora daca stai sa socotesti toata treaba cu mersu etc. Vor fi numai cei care se tin cu adevarat de pasiunea pt. masini , cluburile, Insomnia etc. si cei care sunt rau interesati d chestia asta si care au si posibilitaea sa si mearga, moderatori poate etc. In final concluzia : si asa si de la ITS 1 Oradea au fost o groaza d comentarii(pana si de la pushtii de la blocam auzit si care nu au tangente cu 4tuning.ro) deci o sa fie cred mul mai multe critici de data asta. Insa tot e de laudat initiativa si continuitatea dar prea repede a aparut 2u. Cred ca era mai bine daca era o chestie anuala ca sa-i dea in iz de unicat si tenta de eveniment foarte important. |
eh,logic ca exista si carcotasi,ce voi ati vazut padure fara uscaciuni?
sincer sa fiu,mie mi-e frica doar de vreme.sper sa nu fie impotriva noastra |
azi e ziua cea mare.sa vedem acum ptr ce am asteptam atat de mult si ptr ce s-a facut atat de mult tam-tam.banuiesc ca daca va iesii organizarea nasoala ,singura chestie care v-a mai spala din rusine vor fii 2-3 meseriasi care vor rupe masinile la drifturi.sper sa fie tottul bine ,doar nu sunt nebun sa doresc raul cuiva.nu mai am rabdare sa ajung sa vad masinile din cta acolo si pe soferii lor pe podium :wink: .numai bine tuturor
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning