![]() |
no coment!
:lol: |
Lame... but nice. Ne mai delectam cu cate o \"perla\" de poet.
|
:D
ASAcum a cazut Camaro , cum a cazut FIREBIRED'u,cum a cazut PROBE Turbo,cum a cazut Corvetu , Asa o sa cada si baiatu cu Vdub ! :D :D :D !
Ati remarcat ca toate sunt americane :D ! In afara de muscle carurile care mai arata ceva restul americanelor nu sunt decat niste monstri cu gura mare simancatori de benzina ! |
Re: :D
Quote:
am vazut Camaro ala rosu care a paritcipat la Legal.......e un model slabut, aici nu vine nici drakyu la curse cu asa ceva.......care vine cu camaro, vin cu V8-uri, ala din pzoa era un V6, care probabil era automatica(cum sunt majoritatea) si alea sunt destul de lente(pt un amaro ma refer) deci e normal sa fii fost batut de multi...... Corvettu e foarte vechi, decapotabiul si automatic......nu prea ai ce sa-i ceri.....si aici astea pierd contra la micute Honda civic si Vw Golf modificate, fara interiore si cu cutii de viteze de curse, deci nici o surpriza ca cielo l-a batut sunt destule masini americane tari, nu-ti fa tu griji, cum e pontiacul lui stere VDub are un VW Passat care din cate stiu eu este masina Germana nu americana......este dynoed la 277fwhp........s-ar putea sa fie mai rapid ca Cielo, mai ales pe slickuri........ oricum, Vdub ar trebui sa aduca el masina in ro, ce treaba are sebi sa mearga la Vancouver cu ea, a fost cam aiurea cea zis dar anyway.... |
hi sa zicem... pe Vdub i-l iertam... da' yo tot is curios daca \"Vdub\" (numele) vine de la VW Golf 3 preparat de Dub Racing (acela bimotor)...
Camaro de-ala avea shi un preten... acum vro 5 ani... mashina consuma extrem de mult... iar performantzele nu erau prportzionale cu consumu' shi l-a vandut... aia e... da' totushi decand a cazut vetteu? Z-urile inca mai fac legea.... :P |
Quote:
nu stiu de unde vinde chestia cu Vdub......asa s-a impamantenic in america de nord la fanii VW, li se zice \"dubbers\" si la VW si Audi \"Vdubs\".....multi au mici aptipilde cu \"vdub racing\".....in montreal unul din teamurile de masini modificate VW/Audi se numeste Dubaholics.... |
Quote:
da oare de la ce vine Dub... probabil ca shi golfu ala 3 bi motor facut de dub raicng tot deacolo ishi trage numele... is tare curios :D \"Dubaholics\" suna mishto... |
Dub vine de la W...asta o stiu de la un cantaret de rap care-si zice WC si-i se pronunta in \"slang\" dubC...,nu de la noi...canta cu Nate Dogg..si Snoop..etc..
da in slang (jargon) asta-i prescurtarea de la W, sa nu pronunte w cum e normal cai prea lung |
Quote:
|
mkay...
merge explicatzia! :) |
nu are nimeni poze cu motorul lui sebastian?
|
pai nu inteleg de ce iti trebuie
e un 16v normal |
cum 16 v normal? pai nare 230 cp sau asa ceva de genul asta? :lol:
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
da asa e cata, dar arata ca oricare 16v de pe opel numai ca are bara din aya intre amortizoare, strut brace? ma rog nu stiu exact cum se numeste, si in stanga are filtru de aer |
Mda, nu cred ca ai ce sa vezi pe dinafara, in afara de filtrul de aer si eventual galerii schimbate (ca turbo stiu ca n-are).
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning