Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Sebastian (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/69-cielo-sebastian.html)

tekno 14-11-03 17:07

no coment!
:lol:

Gabi 14-11-03 18:34

Lame... but nice. Ne mai delectam cu cate o \"perla\" de poet.

Turbo110 17-11-03 19:25

:D

ASAcum a cazut Camaro , cum a cazut FIREBIRED'u,cum a cazut PROBE Turbo,cum a cazut Corvetu , Asa o sa cada si baiatu cu Vdub ! :D :D :D !
Ati remarcat ca toate sunt americane :D !
In afara de muscle carurile care mai arata ceva restul americanelor nu sunt decat niste monstri cu gura mare simancatori de benzina !

pimp_lex 17-11-03 20:14

Re: :D

Quote:

Originally Posted by \"Turbo110\"
ASAcum a cazut Camaro , cum a cazut FIREBIRED'u,cum a cazut PROBE Turbo,cum a cazut Corvetu , Asa o sa cada si baiatu cu Vdub ! :D :D :D !
Ati remarcat ca toate sunt americane :D !
In afara de muscle carurile care mai arata ceva restul americanelor nu sunt decat niste monstri cu gura mare simancatori de benzina !

eu te-nteleg ca ai ceva cu americanele dar totusi nu vorbi chiar asa p'aiurea.....

am vazut Camaro ala rosu care a paritcipat la Legal.......e un model slabut, aici nu vine nici drakyu la curse cu asa ceva.......care vine cu camaro, vin cu V8-uri, ala din pzoa era un V6, care probabil era automatica(cum sunt majoritatea) si alea sunt destul de lente(pt un amaro ma refer) deci e normal sa fii fost batut de multi......

Corvettu e foarte vechi, decapotabiul si automatic......nu prea ai ce sa-i ceri.....si aici astea pierd contra la micute Honda civic si Vw Golf modificate, fara interiore si cu cutii de viteze de curse, deci nici o surpriza ca cielo l-a batut

sunt destule masini americane tari, nu-ti fa tu griji, cum e pontiacul lui stere

VDub are un VW Passat care din cate stiu eu este masina Germana nu americana......este dynoed la 277fwhp........s-ar putea sa fie mai rapid ca Cielo, mai ales pe slickuri........

oricum, Vdub ar trebui sa aduca el masina in ro, ce treaba are sebi sa mearga la Vancouver cu ea, a fost cam aiurea cea zis dar anyway....

tekno 17-11-03 21:28

hi sa zicem... pe Vdub i-l iertam... da' yo tot is curios daca \"Vdub\" (numele) vine de la VW Golf 3 preparat de Dub Racing (acela bimotor)...

Camaro de-ala avea shi un preten... acum vro 5 ani... mashina consuma extrem de mult... iar performantzele nu erau prportzionale cu consumu' shi l-a vandut... aia e...

da' totushi decand a cazut vetteu? Z-urile inca mai fac legea.... :P

pimp_lex 18-11-03 05:38

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
hi sa zicem... pe Vdub i-l iertam... da' yo tot is curios daca \"Vdub\" (numele) vine de la VW Golf 3 preparat de Dub Racing (acela bimotor)...

Camaro de-ala avea shi un preten... acum vro 5 ani... mashina consuma extrem de mult... iar performantzele nu erau prportzionale cu consumu' shi l-a vandut... aia e...

da' totushi decand a cazut vetteu? Z-urile inca mai fac legea.... :P

avea ceva bani prietenul tau, ca camaro despre care vorbesc(care l-am vazut in poze legal racing) e unul nou nout cu un body kit.....problema lor e ca sunt foarte grele.....si daca mai sunt si automatice deabea scot pyutin sub 10 sec la 100km/h.....cele cu transmisie manuala sunt ceva mai rapide, pe la 8.2 sec dar adevaratele sunt V8-urile, care pe astea noi sun LS6-uricodul motorului) de 310-325 caluti, cu transmisie manuala, fac 400m cam ca si un M3...

nu stiu de unde vinde chestia cu Vdub......asa s-a impamantenic in america de nord la fanii VW, li se zice \"dubbers\" si la VW si Audi \"Vdubs\".....multi au mici aptipilde cu \"vdub racing\".....in montreal unul din teamurile de masini modificate VW/Audi se numeste Dubaholics....

tekno 18-11-03 19:59

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
avea ceva bani prietenul tau, ca camaro despre care vorbesc(care l-am vazut in poze legal racing) e unul nou nout cu un body kit.....problema lor e ca sunt foarte grele.....si daca mai sunt si automatice deabea scot pyutin sub 10 sec la 100km/h.....cele cu transmisie manuala sunt ceva mai rapide, pe la 8.2 sec dar adevaratele sunt V8-urile, care pe astea noi sun LS6-uricodul motorului) de 310-325 caluti, cu transmisie manuala, fac 400m cam ca si un M3...

nu stiu de unde vinde chestia cu Vdub......asa s-a impamantenic in america de nord la fanii VW, li se zice \"dubbers\" si la VW si Audi \"Vdubs\".....multi au mici aptipilde cu \"vdub racing\".....in montreal unul din teamurile de masini modificate VW/Audi se numeste Dubaholics....

:oops: acu mi-am dat seama numa... :( :oops: yo credeam ca vorbitzi de camarou' roshu... shi l-am comfundat cu corvette... amicul meu avea camaro de ala... :oops: sorry... ieri am venit cam alcoolizat cand am tastat la calc shi deaia probabil... :)

da oare de la ce vine Dub... probabil ca shi golfu ala 3 bi motor facut de dub raicng tot deacolo ishi trage numele...
is tare curios :D \"Dubaholics\" suna mishto...

LEXUS 20-11-03 21:47

Dub vine de la W...asta o stiu de la un cantaret de rap care-si zice WC si-i se pronunta in \"slang\" dubC...,nu de la noi...canta cu Nate Dogg..si Snoop..etc..
da in slang (jargon) asta-i prescurtarea de la W, sa nu pronunte w cum e normal cai prea lung

pimp_lex 20-11-03 22:32

Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"
Dub vine de la W...asta o stiu de la un cantaret de rap care-si zice WC si-i se pronunta in \"slang\" dubC...,nu de la noi...canta cu Nate Dogg..si Snoop..etc..
da in slang (jargon) asta-i prescurtarea de la W, sa nu pronunte w cum e normal cai prea lung

suna bine explicatia, cred ca asta e...

tekno 21-11-03 22:09

mkay...
merge explicatzia! :)

bogdan 07-01-04 16:07

nu are nimeni poze cu motorul lui sebastian?

Gabi_323i 10-01-04 19:12

pai nu inteleg de ce iti trebuie
e un 16v normal

catalin rs4 10-01-04 19:18

cum 16 v normal? pai nare 230 cp sau asa ceva de genul asta? :lol:

Gabi_323i 10-01-04 19:31

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

da asa e cata, dar arata ca oricare 16v de pe opel

numai ca are bara din aya intre amortizoare, strut brace? ma rog nu stiu exact cum se numeste, si in stanga are filtru de aer

GSi 10-01-04 19:41

Mda, nu cred ca ai ce sa vezi pe dinafara, in afara de filtrul de aer si eventual galerii schimbate (ca turbo stiu ca n-are).

All times are GMT +2. The time now is 23:23.

- Copyright 2026 4Tuning