![]() |
Re: B-16-vpt
3 Attachment(s)
A durat ceva dar a meritat... mai precis vreo 2 zile dar am terminat de pus alarma plus inchidere si am schimbat si ledurile din bord cu ocazia asta si sunt destul de multumit...
|
Quote:
|
se vad totusi cam slab ...
|
Quote:
|
Quote:
eu ziceam ca, in loc de albastru, putea sa puna led-uri albe. led-uri pe pozitie am si eu, sunt led-uri care merg direct pe 12v. la ce "altceva" te referi? daca pui led-uri normale, de 5v, se ard, normal, daca nu le pui o rezistenta. |
Asta doream sa spun ;) :) leduri de 5v...;) tot ce merge sub 12v fara rezistenta se arde. Numai bine
|
astazi am dat stickerul cu 4tuning jos k nu se mai putea... prea multa lume care nu stie ce inseamna 4tuning si`a pus pe masina , nu prea mai are aceeasi semnificatie...
|
Ce-mi palc masinile albe, nu ca as avea si eu, spune-mi si mie ce fel de leduri ai folosit la Bord?
|
Quote:
|
poti sa iti pui ce culoare vrei, si albastru si rosu... ori faci ceva mai complicat cu ace diferite fata de rest, sau chiar ceasurile diferite la culoare... ori iti pui tu pe soclul fostului bec led-uri inseriate cu o rezistenta. daca vrei, iti explic cum am facut eu la butoane si la climatizare, ca led-urile sunt puse exact unde erau becurile.
|
Tin sa va anunt k am prins 150km/h cu broscutza asta, acum cateva zile pe cheiu dambovitei, frumos drum :> si se mai ducea dar...e bine si asa. tre sa mai trec pe acolo sa fac si poza :P si cu 4 oameni in masina :> SA mai ziceti voi k matizu nu e masina... >:P
|
bravo, bravo :)
pe langa targ nu? :d vezi ca pe acolo, in capat, mai stau cu radarul astia... nu mereu, dar i-am mai vazut. fiind linie dreapta, te pind de la 1-2 km distanta... |
Quote:
|
te pomenesti k nu ma crezi :-L
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2026 4Tuning