![]() |
Re: b-18-efs
Quote:
|
treaba ta dar lu Lucyka nu o sa-i convina,noi pe aici pe forum de ai lui am auzit prima data de ZAMBILIKA.acu poti sa-i zici cum vrei ca si pe mine poate ca ma cheama ca pe tine.
dar gata cu OFF-ul ,hai sa vb de masina!!!ai mai facut ceva la aia de e in lucru?. |
deocamdata nu am mai facut nimic pt k nu am c imi trb:sad:,$$$$:sad:.e greu s ai 2 masini si sa t usuce d bani..da asta e:D
|
3 Attachment(s)
B 44 NSH se va vinde!!:cry:pret 1000 euro...se va trece la cva p injectie:yes:
|
5inci
ce ai zis u tu de mine cu ce am scris pe usa borla dar ce ai u pe faruti in fata e ceva aiurea rau...ala e scoci dala la 3 mi ?
|
le-am dat jos d mult;)decat doua zile au stat p faruri,am vr doar sa vad cum arata...da la tine p usa e prea d tot:lol:
|
Quote:
|
unde sa intru?:))
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
astazi mi-am luat o bara stabilizatoare si o sa o pun peste aia care e deja p masina,am inteles k o sa fie mai stabila un pic...aja e?cine mai are?e vreo diferenta cu 2 bare stabilizatoare? |
bineinteles e mare diferenta da e important sa ai camera intre ele ca altfel or sa troncane shi iti shi niste bielete de tip nou ;)conteaza shi puneti shi pe spate duble o sa vezi atunci :D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
:arrow:poze noi...ce parere aveti?:-)
|
Quote:
|
mha mie unu imi place...nu pot sa zic k e cn stie ce:rolleyes2da nah...:Dvin chiar bn dungile...iar spatele nuj...vreau sa gazez cu negru triplele,decat partea d sus..si sa speram k vine si o finala smechera:D.si ar mai fi destule,da nu's bani suficienti:|
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:37. |
- Copyright 2026 4Tuning