![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
si cand mai scrii ceva undeva ai si tu grija ca ceea ce scrii sa aiba leg cu subiectul topicului! :idea: :idea: |
Re:
Quote:
|
gata frate poti acum sa incetezi cu criticile despre dungi ca incepand de astazi nu mai exista! da le-am dat jos, pe TOATE! radeti, glumiti dar inca ceva sa mai stiti ca nu le-am dat jos ca asa ati vrut voi ci ca imi scot manerele de la usile de pe spate si mai trag putin de capota peste faruri ca sa nu mai pun ploape!
luni dimineata la 8 o bag in service sa-mi curete toata masina de rugina! oricum multa nu are dar am zis ca vine iarna si sa stau fara griji! mare diferenta nu va fii dar voi sta mai linistit cand o voi vinde, oricum masina merge super bine, are motorul o vata in el de nu-i adevarat, toti mecanici mi-au spus asta!! deci gata si discutiile despre dungi ca nu mai sunt,ok? :(( :(( |
am avut o dacie berlina. era din noiembrie 99, cu 21.000 de km reali, 4 boxe + cd player panasonic, arata si mergea bine pt ceva din clasa ei, si am dat-o in iarna cu 90 de mil.
|
felicitari pt dungi!!!
|
da merci, acum ma gandesc sa-i schimb culoarea s-o fac mai misto!
|
Re:
Quote:
|
da dar asta cred ca se va intampla la anu' in toamna!
|
Re:
Quote:
da totusi asa de curiozitate ce fac difuzoarele alea pe usa de la portbagaj????? ca nu cred sa aiba cutie de rezonanta sau ceva de genu ???? |
nu aveam unde sa le pun si .... oricum le scot ca m-am jucat cand le-am pus acolo! cei drept ca arata bine acolo dar nu sunt bune de nimic, doar de inalte atat!
|
IO ZIC K POTI SA-TI IEI GANDU K O POTI VINDE !!!! CIAO
|
numai din partea unuia ca tine poate sa vina un asemenea raspuns!!
CIAO! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
frate io zic sa tzii mashina...ca probabil n`o sa gaseshti pe nimeni care sa iti ofere un pret bun...bine....ca nu e ditamai firma de mashina...dar trebuie apreciat cat ai muncit la ea....shi putzini sunt aia care apreciaza...asha ca tzine`o pt tine...ca sa ai cu ce te lauda :D
|
...auzi tu..130 mil....c dreaq ma...ai fost in targ vreodata?...iar dungile sunt tiganie curata...si pt bicicleta sunt demodate...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:29. |
- Copyright 2026 4Tuning