![]() |
Re: sint nou pe piata
ma repatriez la sibiu......
|
Cand? :p.....
|
:shock: Superb! Iti da fiori numai cind o vezi, cred ca e moarte curata sa o si auzi. :dribble:
De curiozitate, cum e vizibilitatea cu oglinzile sub ghidon? Nu e incomod? Felicitari din nou! :rockon: |
1: cu oglinzile sub ghidon te obijnuiesti repede si oricum nu te prea depaseste nimeni....smile....
2: este superb motorul si sint fericit a m-am decis sa-l modific in dirctia alesa . urmatorul pas va fi sa gasesc o agentie de publicitate sau chiar pe cineva care il introduce in un clip video etc.....si poate il vedem la tv.... salutari... |
Quote:
|
Weeeeeeeeeeee!!!!! Daca imi iese ce mi-am propus, intre 1 si 10 iunie voi fi la Sibiu... :lol::lol:... sa vad daca reusesc sa ajung cu motorul sau... altfel....
|
Quote:
|
Am uitat sa intreb. Masca in ce stadiu e?
|
O yamma de 600.. fezerica adolescenta :p
Momentan o singura poza dar o sa caut mai multe... oricum pana la sfarsitul saptamanii o sa intre in atelier pentru reparatii.... https://forum.4tuning.ro/vbimghost.ph...img&imgid=9985Poza aici. https://forum.4tuning.ro/vbimghost.ph...img&imgid=9985 |
Felicitari pt motor si pentru modificarile facut cu cap si gust.Cum se comporta discurile la franare?
|
mersi de complimente. frinele/ aceea pe fata ptr ca aceea de spate nu o prea folosesc. beton....si in curbe pot frina linistit fara nici un fel de emotie...
|
Nebunie mare cu discurile alea perimetrale.cuplul de care dispune motorul,codita scurta si greutatea scazuta contribuie din plin la wheelie uri nebune :)
|
|
wow....cuvintele chiar nu au vreun rost...pur si simplu superba
|
wow:O..... foarte frumos...ceea ce ai facut tu este arta curata, felicitarile mele... este superb motorul bafta multa in continuare...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning