![]() |
1 Attachment(s)
uite poza cu angel ayes pe dacia mea :D
|
Re: B-05-npa
Da nu ai 4 cercuri(unu pe fiecare far) ale mele sunt albe si bat mai puternic nu se vad in poze oricum si la tine se vede super . Poate ne intalnim sambata seara pe undeva k pana atunci sunt plecat din bucuresti.
|
3 Attachment(s)
........... cateva poze . o plecare pe la munte cu cateva dacii engel eyes montat si multa nebunie
|
FRUMOS stii acum imi pare rau ca nu am putut veni si eu cu voi la munte oricum se vede ca a fost foarte frumos stii cat ma oftic:((
|
poate vei avea noroc pe transfagarasan gide . Ar fi foarte frumos cred ca masina aia arde de nerabdare sa iasa pe strazi
|
deniel,gata ai parasit forumul?masina ce se mai aude de ia?poze de pe transfagarasan nu pui?
|
Tre sa ajung la bacau sa fac rost de poze . Oricum ramasese-m singur cu dacia din cati am inceput un proiect la masina in ultimul timp era urat sa fiu doar eu cu dacia dupa atatea planuri dar cine stie acum ca ai ITP poate mai iesim
|
Am iesit sambata seara pe afaara cu doi tovarasi(NUT si NDU)si ei tot cu daciile si am mers pe la carol prin fata . Ce se intampla nu mai vin baietii cu dacii la carol sau se intalnesc in alt loc?
|
Quote:
|
cam pe la ce ora buga ? vii si tu, nici pe la rond la 23 nu am mai fost k sunt foarte ocupat cu serviciul, dar poate ajung in seara asta pe la carol
|
Quote:
eu o sa ma duc , n am mai fost de 3 saptamani |
MS mult BUGA vorbim acolo pa pa
|
dc sunt acasa te insotesc si io deniel;)
|
10 Attachment(s)
npau...........................
|
Mai exista dacia ta? ca de ceva vreme nu sa mai postat nimica :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning