![]() |
Re: Trusa Machetistului
Si ce legatura are cu ce se discuta aici in momentul de fata?
Ai vreo 30 de posturi intr-un timp record! Posteaza cand ai ceva interesant de zis, nu aberatii! |
Imi puteti da un link sau ceva de unde pot comanda kituri de asamblare machete.Vreau machete kit,si ma intreb de unde pot comanda,exista ceva un site ca eu nu am gasit.
|
Quote:
|
:D
Quote:
|
Acesta este un forum, in primul rand.
Acele markere de care vorbeste colegul nostru se foloseste pentru retusarea vopselei de pe masina de asta se si intareste precum vopseaua. Le gasesti la raionul de piesele auto prin Kaufland, Carrefour, Metro sau la magazinele de piese auto. Intreaba de markere pentru retusarea vopselei. |
In Kaufland si Carrefour Iasi nu sunt de ceva timp. Prin Selgros nu am gasit decat sprayuri de vopsea. Daca are cineva drum pe la Praktiker sau Dedeman si gaseste ma anunta si pe mine? :)
|
ok mersi mult ;) am sa caut si va anunt daca gasesc ceva!:D:D
|
am primit si eu un model kit scara 1:18 si vreau sa stiu ce solutie se foloseste pt lipirea plasticului(ex: parbrizul de caroserie,etc.?multumesc
|
Foloseste Revell Contacta, pentru lipirea plasticului.
Nu lasa vapori pe cel transparent, spre deosebire de CA-uri insa timpul de uscare este mai mare. Mare grija, ca pateaza geamul si nu-l mai repari in veci ! |
eu folosesc prenadez la lipirea componentelor transparente!
se curata in caz ca ai scapat din greseala....:lol: |
Re: Trusa machetistului
unde pot gasi un dremel si cam cat costa?
|
salut!eu sunt incepator si as vrea sa "tunaresc" o masina!as vrea sa incep pe o masina din plastic in totalitate pt a nu distruge unele masini care au potential!masina o am de mai mult timp!ce ziceti ar fi bn???e o masina de cand eram mai mik!astept pareri
|
Quote:
|
ms de incurajari!e o masina de jucarie(pt copii)foarte mare(nu se compara cu machetele voastre)as vrea sa ma invat pe ea !e greu sa lucrezi pe plastic??pt ca toata este din plastic!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:01. |
- Copyright 2026 4Tuning