![]() |
Re: Masina mea : Opel Tigra - BlackPearl
Frumoasa Tigrutza .... sa ai grija de ea !
|
acuma scuze ca o dau umpic pe langa ...
dar ce euro e masina ta ? euro 2 ? euro 3 ? si ce cod motor are ? ... x14.... sau y14.... ? |
Quote:
|
Quote:
ca mai mult ma intereseeaza pt corsa. care paote fi euro 2 incepand din ce an si ce motor :) si sper ca nu se supara BlackPearl daca am facut un oarecum oftopic. |
2 Attachment(s)
Quote:
(NOS e un simplu autocolant :D, mostenit de la fostul proprietar) |
hm
curata si la motor |
@ROAD EMPIRE, @Vialy multumesc pentru aprecieri
@Agitatu incerc sa o mentin curata si la motor in limita in care ma pricep sa o curat singura (nu sunt adepta spalarii motorului la spalatorie pentru ca am patit-o odata cu fosta masina) @Spark asa cum a spus si Vialy, toate Tigrele sunt Euro2, chiar daca unele au D3 sau D4 (norma recunoscuta in Germania ca fiind echivalenta cu Euro3 si Euro4 - RAR-ul le recunoaste ca fiind Euro 2) (am mai postat referitor la cele doua norme aici: https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/86953-norma-poluare.html) Tipul motorului este X14XE Nu ai facut nici un offtopic, poti intra oricand pe acesta pagina sa intrebi orice legat de masini sau Tigra. Daca stiu sa iti raspund, o fac cu placere. |
ms pt poze....dupa ce ma-ntorc din concediu o sa va uimesc cu ceva :D:D :twisted::twisted::twisted: corsa B a mea cu motoru' ei C14NZ va deveni o mica bestie...
|
ce top speed ai avut cu ea ?:|
|
Astazi am avut parte de o surpriza foarte placuta.
Am primit un clip postat pe youtube, din partea unui baiat pe care nu il cunosc, dar ii multumesc foarte mult. :arrow::arrow::arrow: https://www.youtube.com/watch?v=6d-yj...42A0E9&index=2 |
chiar imi place masina :X
|
Quote:
|
Bv lili... frumos clip :)
|
Am scris si un comment !:-P
|
Multumesc frumos Agitatu, Norby, Edy, Egon. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning