![]() |
Re: B 28 N U T
arata superb asa lasata...parerea mea este ca o dacie arata super bine lasata...
|
4 Attachment(s)
:confused:am schimbat si stopurile:confused:dar nu-mi place ca are toata lumea. vand si jantele astea,nu-mi plac...planuri de viitor o gramada...;)
|
zi cum ai facut ca m-ar interesa si pe mine
|
dc e vb de lasat,am taiat din arcuri.3 pe spate 2juma pe fata.si urmeaza sa intaresc amortizoarele,dar nici nu stiu dc sa le intaresc,poate ma ajuta cineva sa-mi zica,pt ca acum e foarte rigida,deabia se lasa cu 4 persoane.
|
ba ce hotz esti ziceai ca e rigida ca o lasi asa acum te-ai sucit ce vrei sa investesti iar :)) nmai bine apucate de fumat:P
|
Daca e rigida si nu se lasa de ce sa mai intaresti amortizoarele, poate deja sunt intarite de fostu proprietar
|
mda sa vb cu el sa vad poate ai dreptate relu
|
Esti cumva sofer pe duba aceea? imi place cum arata cu dungile pe ea si prelungirea de sub bara fata e de BMW nu..., de unde ai luat-o?
|
da,e prelungire de la e 30,am luato de la nasi(dgh)
|
i-ar sta bine si cu discuri pe spate
|
pai daca e rigida deja intrebarea mea este amortizoarele sunt scurtate sau e rigida din cauza ca ai ai coborat garda la sol f mult si amortizorul nu mai are cursa suficienta, asi tinde sa cred a doua varianta
|
Quote:
numai bine |
si ce punte se potriveste wrcule(discuri)
|
de renault 18 turbo sau de fuego turbo ..
|
PAuzi am si eu o intrrrebare ! tu umbli cu doua roti de rezerva in portbagaj?
:-P:-P:D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning