![]() |
Re: Seat Altea 2.0tdi 140cp Stg3 cu big turbo by DimSport
Florin la Altea a fost anulat EGR??
|
Nu, si apropos lucram acum la un Passat nou 2.0 tdi cu aceeasi modificare.
|
Nu anulezi EGR? :D
Am teava fisurata si prefer sa-l astup decat sa inlocuiesc teava. |
Avem dyno, flexuri si aparate de sudura, deci modificam orice :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Inca mai tatonez terenul si strang bani. M-am dat acum vreo 4 saptamani cu un nene cu Seat cu motor identic ca al meu, soft la fel de agresiv + turbo hibrid mare si evacuare. El aproxima un 220cp. Acum: masina mea sa zicem ca e mai usoara cu 200kg ca a lui, sa zicem ca si cutiile sunt diferite dar totusi 40cp ar trebui sa faca diferenta in favoarea lui. Ne-am dat de 7 ori si nu numai ca nu a plecat in fata mea dar pierdea teren vizibil , adica nici nu pot spune ca masina tragea grav. Omu chiar stie sa dea in masina. Unde e hiba??? Oricum mi se pare aberant sa te chinui cu masina sa pui alt turbo &stuff si sa ramai la stadiul de :"eu sunt multumit de cum trage".Adica sa nu faci un dyno sa vezi in ce iti pui curul cand pleci la drum... |
eu cred ca l-a mintit cineva ca are 220 de cai ca pe la noi se obisnuieste
|
inca mai am mici momente cand regret senzatia care o traiam in golf la accelerare...dar se va rezolva curand la subaru :)
oricum eu cred ca de fapt bluey a castigat mult mai mult de 30cp din soft...de la 140 are vreo 200+ ca altfel nu se explica cum de l-a batut pe ala de 220cp si face si 0-100 in 7sec nu? :twisted: ce rau sunt :twisted: :twisted: :twisted: ps : eu fac caterinca coi sa nu crezi ca o ard la modul serios :) |
ceau sunt Andrei,chipuri pt 300zx sti pe unde as gasi?merci
|
Quote:
Oricum eu am un dyno care imi arata un + de 45cp fata de stock. si 0-100 chiar il am foart bun dar vin in nas dupa :( De aia imi da gti stock aproape o masina pe 400m :(( |
Cand esti pregatit,poate mai incerci o data cu mine,daca zici ca faci suta in 7 sec,sa vedem daca esti in fata mea.
|
Quote:
vorbeste cu cata4 ca avea el pe cineva cu un gti stock sa te dai cu el...ca sunt multi parliti care-si iau gti si se incurca prin pedale...si eu cand aveam soft bateam gti-uri stock pe 400m dar asta nu din cauza soferului si vypu la fel batea si el |
Am masurat-o cu un soft intermediar si mi-a dat 165cp.
Tu imi cer sa-mi masor masina stock cand sunt foarte multi cu softuri care o ard in balarii cu sute de cp castigati dar nu au nici un dyno??? Oricum masuratoarea aia de 185cp e facuta pe 2 standuri dyno diferite asa ca poti sa fii si tata lu` toma necredinciosu. Eu te-am invitat sa o testezi daca nu ma insel ca sa nu ma mai bazai ca te pacalesc. Daca bat Skoda Octavia RS TDi cu aproximativ 2 masini si aia are 8,3 0/100 eu cat ar trebui sa am? 9 sec? Neincrezatoare creatura esti ma.... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning