![]() |
mai incape vorba... cind?
|
Re:
Quote:
|
Este de vazut.
|
Re:
Quote:
|
nu sunt sigur ca reusesti dar oricum bafta. aaaa am uitat sa iti spun , vind 5-ul asa ca mai gindeste-te.Bafta!
|
:lol:
sgm vs r5 kwx.....well....r5 a luat tot in seara aia :) chiar si cu avans pt sgm'u.... :wink: |
Lucian, nu are sanse BPR-ul cu KWX :!:
Iti spun asta ptr ca nu ma facea pe mine cand eram cu chip-ul ( defapt hai sa spun ca eram unul langa celalalt :D, ca sa nu se supere nimeni :) ) Dar acum sunt stock ( Civic 1.6l- 125hp) si vreau sa vad ce-mi face SGM-ul... :lol: In fine...R5-urile alea sunt bombe, nu alta...fug de rup pamantul :wink: |
Re:
Quote:
De la 114 la 150 sunt 30CP, rotunjit. 30 cp in plus, si o greutate in minus de 200kg fata de dacia mea. O fi bine ? Pentru ca masina mea sa stea langa acel R5, trebuie sa aiva 150-160 CP la roata, un lucru nu imposibil, ci chiar usor de realizat, dar cu o investitie destul de mare. |
sgmule,renaultu meu 12 avea 920 kg cantarit! dacia ar trebui sa aiba tot cam pe acolo, fara roata de rezerva..etc
renou 5 are cam 850 kg...cat de mult crezi ca o poti usura..nu cred ca mai mult de 30kg..deci diferenta de greutate n-ar fichiar atat de mare..dar putem cantari |
SGM-ule...am vaz si eu hartia aia (prin geam ce e drept :lol: :lol: ) si chiar a zis Dl.Bogdan ca are 130 cp pe dyno,in seara cand v-ati dat.
o sa te rog sa imi spui si mie cat de usor e de realizat,chiar sunt curios.ne vedem noi in poiana si iti aduc aminte :wink: (e cumva pompa de benzina cea care iti lipseste asa mult?) :roll: |
mai baieti.... bogdan are r5-ul pt distractie, si daca vrea sa faca pe cineva cu tot dinadinsul ii ridica presiunea la max(1,2 bar) si e greu de facut de catre o masina pana in 200 cp....
|
z
puiu, cind o sa vezi la galati noul intercooler o sa te ...ia ameteala, nu ai mai vazut asa ceva.cred ca o sa fuga de mine lumea asa de urit va arata 5-ul :roll:
|
cel putin o sa mai ai bara si capota? :D
|
x
capota ramine dar lupt sa salvez....farurile
|
hahahahaha!
YABADABADOOOO! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning