![]() |
Re:
Quote:
|
bafta, maine ma duc sa caut participante la ... un ride cu g5`u + un suc ceva .. sa vad daca gasesc ceva interesant :)
|
Re:
Quote:
|
Si eu sunt boboc la facultate si credeti`ma ca as da orice sa mai fiu in liceu :cry: :cry: :cry: azi aveam o senzatie super nasoala cand prietena mea care e mai mica cu un an dekt mine s-a dus la scoala si eu stateam acasa si frecam menta...ma jucam san andreas.... :cry:
Distrati-va in liceu cat puteti de mult ca o sa va fie dor de anii aia :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: P.S. maine cred ca ma duc si eu la mine la liceu sa dau un buchet de flori la diriga si sa vad cine face in clasa noastra :lol: |
Re:
Quote:
knd ma gandesc la anii de liceu, ce viata era, ce atmosfera, ma apuca plansu :lol: :lol: :lol: ce nebunii faceam la lic, Doamneee... ce as vrea sa fiu iar la liceu... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
Re:
Quote:
:peace: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
astept oferte de balul bobocilor in Bucuresti :) ...pret bilet locatia ...liceul eventual :D.....
looolll abia a inceput scoala si eu ma gandesc la bal :D vreau la liceu ....iar!! k tot mi-am adus aminte :) gata ...dar sa tineti minte ce am zis !!:peace: |
Vai deci ma tavalesc de ras aveti niste texte in voi prea tari \"ma duc in recunoastere,ma analizau ,etc\" zic ca ati descoperit o tara noua si voi intrusi :lol: :lol: .Ori cum bafta si multa distractie tuturor bobocilor :wink:
|
mah fish ce spui u ca nu-s fete?
stai frate ca erau saracele speriate.mai stai vreo 2 sapt sa-si dea drumul fetele si apoi sa vezi: n-o sa le mai recunosti |
vai , ce speriate =))
nu ies din clasa ..... =)) saracutzele .. |
pai acuma nici nu fumeaza :D
|
sa le vezi dupa 2 saptamani ca te cruceshti...
eu asa am fost anu trecut nu fumam nu faceam nik in primele 2 saptamani sa le vezi cand prind viatza si se baga in seama cu noi sa vezi atunci ca ramai :shock: |
Re:
Quote:
vezi ca azi la 1 merem la botezu bobocilor. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning