Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - 2fast4u_dk (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/67429-machete-lucru-2fast4u_dk.html)

Martinos 22-01-09 09:48

fain proiectul. imi place mult. m-am gandit sa ma apuc si eu de ceva treaba !!bafta !!!eu zic sa nu il vinzi . va iesi ceva bine !!!;):) si fa tub de NOS din poxilina . am vazut eu, e super fain ;);)b-) mult noroc si bafta!!!!

cum ai facut ecranul acela de la mercedes ???? ai id de messenger?

mai am o intrebare ...tu daca ii bagi boxe, cum ii bagi ? in ce pui boxele, in carton sau polistiren ??? (am incercat cu polistiren dar nu am reusit)

2fast4u_DK 22-01-09 11:32

Mersi :D...nu am mai vandut'o si nici nu o voi vinde , dar din pacate nu am mai lucrat deloc la ea...a ramas asa...luna viitoare sper sa mai pot face cate ceva dar pana atunci nu cred..bafta;)

Dintr'o carcasa de cd neagra...am taiat'o in forma dorita apoi am lipit niste scoci pe ea ca sa fie ceva mai real. ;) trebuie sa ai grija cum decupezi de pe carcasa ...bafta :D

Eu am facut incinta din chit si le pun acolo.

2fast4u_DK 19-06-09 14:07

Re: Machete in lucru - 2fast4u_dk

5 Attachment(s)
Am reusit si eu sa vopsesc mercedesul...voi pune poze mai diseara cu macheta ansamblata(incerc sa vopsesc jantele si daca iese va fi belea)...:arrow:

Darius DMS 19-06-09 14:58

bravo frate.....vad ca mai traiesti,la fel si macheta....mai trebuie 1-2 straturi....astept sa o vad gata:chainsaw::chainsaw:

2fast4u_DK 19-06-09 15:32

4 Attachment(s)
Mai traiesc multumesc lui Dumnezeu :)...pozele erau din timpul vopsitului...acum e terminata..si spoilerele sunt la uscat..poate mai diseara pun pozele cu ea intreaga :X
LE:alte poze..spoilerele le pun maine ca le mai las la uscat...si dati-mi niste idei pentru niste distantiere la rotile din spate..din ce anume pot face si cum...multumesc:D

strada 19-06-09 20:29

macheta aia de jos din a doua poza in timpul vopsirii nu ne-o prezinti?

a iesit super.bafta incontinuare.

2fast4u_DK 20-06-09 08:31

Mersi :D...acea macheta este tot un mercedes la care am mult,mult de munca ...nu stiu daca o voi termina vreodata :lol: am zis ca la aia ii fac tot ce se poate face..daca reusesc sa o fac va fi OMG:)..poze cu acesta pun mai diseara

Darius DMS 20-06-09 10:26

bravo bravisimo.....arata super....dar,plafonul de ce nu e si el rosu??oricum,astept(am) masina asamblata.....felicitari again

2fast4u_DK 21-06-09 13:45

10 Attachment(s)
Mersi...plafonul il aveam de la celalalt mercedes facut negru si am zis ca se potriveste pe asta rosu :D...:arrow:porsche negru mat:arrow:..in poze arata cum arata dar in realitate e SUPERB:!::!::!:

Darius DMS 21-06-09 13:47

a iesit supeeer!!!ce mai face bmw-ul?poate il pui la punct si pe el.......bafta;)

2fast4u_DK 21-06-09 14:08

Ms...bmw'ul mai are de asteptat putin :D...il voi termina si pe el dar mai incolo ;)

strada 21-06-09 14:48

Ne-ai promis niste poze cu mercedesul asamblat,le asteptam.bafta

graffik4life 21-06-09 18:18

lucrezi frumos si ingrijit.. si vorba lui strada:.. asteptam mercedesul asamblat
bafta! si spor la tunarit!

2fast4u_DK 22-06-09 13:19

15 Attachment(s)
Multumesc :D...:arrow::twisted:pozele dupa cum am promis(mai am cateva elemente de adaugat la macheta si voi face alte poze mai diseara,mai clare ca astea au fost facute cam in graba :D):twisted::arrow:

Darius DMS 22-06-09 16:38

daaaaa,ce bine arata.....felicitari de realizare......bafta la restul;)

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning