![]() |
Re: Femeile inseala mai mult ca barbatii??
Raspunsul la intrebarea din topic este "cu siguranta nu".
Cum spunea si alex mai sus, daca femeia te inseala e numai vina ta. Ori e o panarama si tu ai luat-o de buna(tot vina ta e) ori tu gresesti pe undeva(sau in mai multe locuri). Femeile daca le dai ce vor sunt cele mai cuminti fiinte, lucru pe care nu l-as putea spune despre barbati. |
:lol::lol::lol::lol: hai ca am auzit-o si pe asta ...'cele mai cuminti fiinte'....Poate te refereai la veveritze ,hamsteri ,numai cuminte nu vad o femeie. Poti sa ii oferi tot ce vrea si tot te inseala daca i se pare ei ceva interesant la altul.( si aici nu ma refer la bani ci la carisma , prezenta de spirit si altele).
Offtopic: Prefer sa am dusmani 4 luptatori de K1 decat o femeie desteapta (minte foarte diabolica :) ) |
da, cele mai cuminti fiinte, DACA LE DAI CE VOR, asta era pus inainte...
si asa e. intr-adevar, pe unii ii fac cu spume, aici depinde de fiecare, cat de bine se descurca, in ce fel considera el ca-i ofera ceea ce vrea ea, cat de mult isi recunoaste(macar siesi) greselile pe care le face, etc... pentru ca daca nu faci toti pasii, s-ar putea sa spui la urma ca "i-am dat si luna de pe cer, si ea/el uite ce mi-a facut"... |
cred ca la un moment dat conteaza si perioada,durata de viata a cuplului,ca poate dupa un an nu-i mai aduci flori,nu mai faceti prostii atat de des,mama ta nu-i mai este atat de simpatica...si totusi nu te lasa,pentru ca s-a atasat de tine
|
Dreaq: Eu zic sa notezi ce zic astia mai batrani ca tine, cum e alex(de exemplu) iar apoi sa te gandesti bine daca nu gresesti TU pe undeva in caz ca situatia nu ti se pare la fel.
Iti repet: cat timp ii acorzi unei femei tot ce are ea nevoie sa fie fericita, poate chiar peste asteptarile ei, nu exista altul pentru ea. La barbati in schimb e mai grea partea asta. |
Quote:
Daca i se da totul pe tava se invata, si s-ar putea sa moara dupa unul care nu ii va da chiar totul pe tava. ;) |
Mah de ce intelegeti voi prin a ii oferi tot ce are nevoie sa fie fericita ca i se da totul pe tava?
E nevoie sa explic comportamentul pe care trebuie sa-l aveti cu femeile, eu cred ca stiti fiecare in parte ce e mai bine pentru voi, ce puteti oferi, la ce nu puteti renunta, etc. Unei femei daca nu ii arati ca te poate pierde mai repede(daca greseste) decat te-a facut sa o iubesti ai pierdut-o in secunda doi. |
word!
asta-i drept, trebuie sa nu ajungi in situatia in care sa pari disperat dupa ea :) |
;)Sa va spun cateva lucruri...
Da, e clar ca si femeile inseala. Ne intrebam in primul rand de ce!? :?: O femeie inseala din razbunare(prostie), din cauza ca nu (mai) primeste ce si-ar dori, sau fara un motiv clar...:crazy: DA! Fara motiv! Voua nu vi se intampla niciodata sa faceti ceva pentru ca asa ati avut chef la un moment dat? In cazul inselatului fara motiv, femeia nu o face pt ca nu isi iubeste partenerul, nici pt ca ala cu care inseala are o situatie mai buna, nici ca e mai frumos sau mai destept..(recomand sa ascultati cu atentie Uzzy&Smiley - In lipsa mea...in special versurile lui Uzzy) Avem cu totii nevoie de diversitate... pe care o gasim in cuplu(daca amandoi isi dau interesul) sau in cel mai nefericit caz - in afara lui... :sadblinky Barbatii sunt mai tentati sa insele si o fac oricand prind ocazia, femeile au multe ocazii sa insele si privilegiul sa refuze...de aceea nu sunt la fel de tentate. :chick: Numesc c#**@ :lips: genul de femeie cu care inseala barbatii-adica acelea ce se lasa imediat, ba chiar se roaga de ei(stiu cazuri).... si nu pe cele care stiu sa aiba o relatie stabila si intr-un moment de "nebunie" cedeaza, dupa atatea ocazii si insistente la care a spus NU ;) Sunt de parere ca la un moment dat un astfel de "incident" iti poate schimba gandirea si te trezeste din visul acela in care tu traiesti cu partenerul ideal si fidel... Nu cred ca se poate spune precis cine inseala mai mult. Difera de la cuplu la cuplu... Si inca un adevar e urmatorul: o femeie inseala numai un barbat pe care il iubeste.... celorlalti ii e mai simplu sa le "dea papucii"... ;) |
@indianu ,fiecare are viziunea lui despre viata ,daca tu preferi sa fii o copie a cuiva foarte bine dar nu cred ca esti in masura sa-mi dai sfaturi :) . In functie de ce-a vazut si de ce a trait omul trage o concluzie ,nu exista asa ceva ca un singur adevar,asa ca prefer sa ma bazez pe judecata mea.
(fara nici un fel de resentiment) |
si acum sa vad si eu niste pareri ! sa spunem ca femeia o tipa undeva la 25.. cuplata cu unu de 9 ani(adica de la 16 ) intr-un moment de cearta cu ala se decide ca vrea sa-l lase desi a mai incercat de cateva ori dar tot n-a reusit...eiii bine in acest moment da de un tip apropiat de varsta ei dar nu mai mare care pur si simplu o face sa se simte extraordinar! la inceput e ceva fizic,sexual... dar EA il inseala pe ala cu care e de 9 ani timp de 2-3-4 si se indreapta spre a 5a luna! si ajunge sa il iubeasca pe AMANT enorm sa planga dupa el sa faca multe sacrificii dar nu renunta nici la celalalt desi e constienta ca sta cu el din obisnuinta! atsa cum se numeste? si care credeti ca ar fi sfarsitu? ramane cu ala cu care e de la 16 ani sau va sfarsi cu cel nou( amintesc ... ea cu amantul iubindu-se enorm si nu e trecator e de 5 luni cu el doar ca nu are puterea sa renunte la ala de 9ani ) ...sau ce-ar putea face amantul sa o tina langa el , acesta iubind-o la randul lui si avand planuri cu ea !
|
Trebuie sa isi gaseasca forta interioara sa aleaga, si asta inseamna aproape clar sa il lase pe cel cu care s-a obisnuit si atat... Caci altfel, bate pasul pe loc... Oricum, "amantul" da dovada de muuuulta rabdare....
|
Asemenea femeie nu merita efortul , 'amantul' ar trebui sa-si caute alta ca sa nu se trezeasca in rolul prietenului inselat .
|
Quote:
Chiar daca amantul o iubeste si ramane doar cu el, mai tarziu se va ajunge la certuri(poate chiar dese si urate) pe subiectul asta vechi si "uitat". |
Quote:
exact asa am patit si eu doar ca cifrele sunt altele, ea era cu unu de un an si cu mine la inselat 3 luni....dupa care a renuntat la mine, teoretic, pt ca ma suna de 2-3 ori pe zi, si e disperata cand ma vede cu alta.......:-P:-P:-P aceias poveste la alta scala |
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning