Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Melodie SKINERR & EKO - No Speed Limit (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/67229-melodie-skinerr-and-eko-no-speed-limit.html)

Cosmin* 27-02-08 21:48

Re: Melodie SKINERR & EKO - No Speed Limit

salut frumoasa mel dar nu imi place ca esti rarait :) in rest foarte tare mel felicitari:)

Brutus_vali 28-02-08 10:24

E foarte misto melodia, e prea tare, e ceva nou...bass, voce, versuri ok...nimeni nu e perfect si pun pariu ca nici bugetul nu a fost extravagant. Daca nu va place nu o ascultati! Bafta multa tuturor si fara incidente!

DeZaXaT 28-02-08 12:29

Quote:

Originally Posted by Cosmin* (Post 1387916)
salut frumoasa mel dar nu imi place ca esti rarait :) in rest foarte tare mel felicitari:)

Nu sunt eu RR`it , SkineRR e RR`it :D

alexGTI 08-03-08 16:21

Quote:

Originally Posted by DeZaXaT (Post 1379957)
Am ridikat volumu` la voci sper sa se auda mai bine acuma :???: Inka ajtept comentarii idei etc si cei care vor sa apara in videoclip sa posteze aici ;)

mai e valabila chestia cu clipul ? chiar daca nu sunt in NSL ...

DeZaXaT 10-03-08 09:59

Este in picioare "faza cu clipu`" dar se va intampla undeva dupa 4TD ... o sa se anunte ... avem nevoie daka ne poate ajuta cineva de 1 sau mai multe kamere profesionale ca sa avem cu ce filma ... scenariul il face cineva de la Media PRO ... si mai avem nevoie de masini si bineinteles fete :rolleyes2

alexGTI 10-03-08 10:55

masini pot sa va ajut
fete in principiu si aici pot sa va ajut
camere de filmat nu am

DeZaXaT 10-03-08 11:14

dai add pe mess la id : terradown sa mai vb ;)

Claudia 10-03-08 14:15

Intr-adevar se simte o diferenta favorabila in varianta a 2-a... se inteleg mai bine versurile - care sunt ok.
Ar fi urat sa o compar cu melodia lui Gibi, care imi place foarte mult, fiindca sunt destul de diferite...
De apreciat initiativa si efortul depus. Versurile imi plac (vrem viteza maxima pe toate strazile / caci acolo si a pus "no speed limit"bazele) si mi se pare interesant cum suna vocea rr-ita :lol:
Acceptati toate parerile, chiar daca sunt incurajatoare sau dimpotriva.... Numai asa aflati ce pasi mai sunt de parcurs spre mai bine...
Multa bafta!!!

DeZaXaT 10-03-08 16:14

mereu vor fi pasi de parcurs spre mai bine pentru ka mereu vor fi pareri si pareri , unele bune altele mai putin favorabile ... noi am vrut sa facem ceva mai diferit ... am facut ce am putut dar nu ne oprim aici ;) Chiar m`a bucurat faptu ka vineri am auzit melodia intr`un logan rosu la intalnire :D Inka astept pareri , sugestii , reclamatzii ... etc ;) Si cerem ajutor la cei care pot sa nil acorde cu ce am cerut mai sus ... Camere de filmat , masini si bineinteles fete frumoase ;) Pace si FARA INCIDENTE !

MARI_NSL 10-03-08 18:13

Quote:

Originally Posted by DeZaXaT (Post 1413442)
Este in picioare "faza cu clipu`" dar se va intampla undeva dupa 4TD ... o sa se anunte ... avem nevoie daka ne poate ajuta cineva de 1 sau mai multe kamere profesionale ca sa avem cu ce filma ... scenariul il face cineva de la Media PRO ... si mai avem nevoie de masini si bineinteles fete :rolleyes2

daca vrei niste ursoi sa faca fum sa zici :lol: avem pe stok :-)

DeZaXaT 10-03-08 19:45

bun bun ;) totu` e binevenit ... o sa discut cu ceva persoane kare ma vor ajuta cu una alta si sa stabilim o zi kand poate toata lumea sa vina ... de preferat in weekend ka lumea mai munceste ... oricum dupa 4 tuning :D ms de ajutor :oops:

dolb 10-03-08 20:25

cu camerele de filmat se poate rezolva daca veniti la targoviste sa trageti! am pile la 3-4 televiziuni din tgv :D

DeZaXaT 10-03-08 23:21

prea departe :(

stefan_88 14-03-08 01:16

yo zic ...k in tot bucurestiul ....se gasesc vreo 2-3 camere de filmat...numa k trebuie cautat :)

DeZaXaT 14-03-08 01:30

ne deskurkam noi pana la urma :D

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning