Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Criminalul din Berceni (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/67148-criminalul-berceni.html)

r3mIx 28-02-08 11:28

Re: Criminalul din Berceni

ba voi scrieti k aveti 18 ani da aveti 13 ...cititi baaaaa in plm klumea si nu mai vb aiurea .... ce e asa de greu sa intelegi k ala a trecut q 120 m'am dus dupa el sa ii zic sa nu mai mearga tare si a injurat...dupaia l'am batut e asa de greu?

trafy-vr6 28-02-08 12:21

ba vezi ca nu suntem ba cu tine si nu suntem toti ca tine sa avem 13 si sa scriem 16. Daca tot vrei sa ne minti fa si tu un thread cu Minciunile mele . Poate devine sticky.Hai papa...

Opportunity 28-02-08 13:40

Quote:

Originally Posted by r3mIx (Post 1388914)
ba voi scrieti k aveti 18 ani da aveti 13 ...cititi baaaaa in plm klumea si nu mai vb aiurea .... ce e asa de greu sa intelegi k ala a trecut q 120 m'am dus dupa el sa ii zic sa nu mai mearga tare si a injurat...dupaia l'am batut e asa de greu?

...si daca vrei tratament..hai dupa blocuri si o sa iti dea toti ai mei rand pe rand electroshocuri...

ANM 28-02-08 15:51

remix...da tu esti periculos rau de tot...eu adesea...trec prin intersectii nu cu 120...cu 140-160....nu dau prioritate la pietoni...nu ma bati si p mine? pustiulica...nu mai inventa povesti k ai stricat threadu asta...ai mintit atat d mult inkt nici tu nu mai tii minte ce-ai spus prima oara....1). te-ai luat dupa el? exprima-te corect....cel de la volan s-a luat dupa el....si impreuna l-am batut...deci 2 contra 1....smecherilor....:D 2). esti vreun organ de paza si ordine de te-ai luat tu de ala k mergea cu 120 chiar dak avea cedeaza...tu dak ai prioritate inseamna k poti sa treci cu 50-60 fara sa te asiguri? se vede k ai scuter...

p.s.: cineva kre trece cu 120km/h pe cedeaza crede-ma k are un motiv anume...te-ai gandit k poate ii nastea nevasta? sper sa ne fii mintit...k dak nu...deabia astept sa te vad fara casca pe scuter!!!

r3mIx 28-02-08 22:52

ma eu am dat un simplu exemplu si voi tipati aiurea , amenintati ........

mihai88 29-02-08 10:19

ce bine ar fi daca nu ar exista asa exemplare (aka remix)

si cu referire la baiatu omorat....oricati ani o sa ii dea lu "smecheru" ala nu o sa il aduca inapoi din groapa

ANM 29-02-08 23:01

smecherul acela este un om fals...a vrut sa se dea mare probabil in fata prietenilor sau pur si simplu a dorit sa-si pastreze reputatia de smecher...credeti-ma k am "prieteni" kre m-au amenintat k ma taie si astea....si totusi ei nu incercau dkt sa-si dovedeasca un statut de "cutzitar" credeti-ma...dak ii cadea aluia cutitul din mana...nici nu stia cum sa stranga pumnul....in fine...eu personal in puscarie l-as pune la munca multaaaa!!! si tinut vreo 20 de ani zi de zi la muncaaa!!! gen dat cu sapa..sau spart pietre cum era pe vremuri...in fine....nu-l pot acuza eu personal...doar mi-am dat cu parerea...dar sper sa fie un exemplu pentru smecherasii kre umbla cu cutzite la ei si mai ales dau cu cutzitu atunci knd pot folosi pumnu...nu esti tare pe pumn...esti tare pe fuga...fiecare are kte un avantaj...

offtopic: remix...sper sa incetezi aici cu posturile aiurea....fiindk incerci sa fii un pustiulache de treaba...k si mine deastfel...k tot pusti sunt si eu...dar nu-si au rostul comentariile aiurea....aici lumea knd intra e km irascibila...asemeni mie....si chiar se face mult prea mult offtopic..t salut si ai grija de scuteru ala si mai ales de tine!

r3mIx 01-03-08 00:56

pei asta e faza ca eu nu am zis nimic ci am dat un exmplu banal cum se poate lua bataie aiurea si sa se ajunga cum sa ajuns si in cazul la astia .....

pHlow 01-03-08 11:35

Quote:

Originally Posted by r3mIx (Post 1392699)
pei asta e faza ca eu nu am zis nimic ci am dat un exmplu banal cum se poate lua bataie aiurea si sa se ajunga cum sa ajuns si in cazul la astia .....

Tu defapat ai vrut sa arati cat de smecher esti tu! Ti-a taiat ala fata.. asta e.. mi se intampla odata la 1-2 zile.. si?! Daca i-as urmarii pe toti sa le "explic" ca nu e bine, nu as mai ajunge la destinatie niciodata.. Tu vrei sa spui ca ala ti-a taiat fata cu 120, apoi tu te-ai dus in directia lui,renuntand la traseul tau doar ca sa ii explici si apoi sa te intorci dupa 1-2-10 km pe drumul tau. Asta mi se pare ca pute. Data viitoare daca vrei sa dai un exemplu ,incearca macar sa fie real. Sunt satul de "pui de cartier" ,care isi pun o sapca si se cred mari gangsteri. Personal mi se pare ca asta indica o urma de frustrare.. abuz in copilarie,ceva de genu r3mix?

DoDo NSL 03-03-08 12:32

ati avut dreptate mai sus .. oricati ani va primi , nu`l va mai aduce nimeni din groapa pe cel ucis ... iar criminalul , probabil nu e unul din acei mari smecheri , daca sa predat, inseamna k si`a dat seama ca are probleme mari , i sa facut frica , si a cedat ... daca era un mare smecher , se ascundea , fugea din tara , doar sunt o gramada care au scapat si inca politia ii cauta , iar ei isi vad linistiti de treburi in alte locuri ...
si putin offtopic .. sper sa se incheie odata toata povestea asta cu R3m1x .. : deci ok ? ala ti`a taiat calea... tu cu prietenul tau crezi ca sunteti soferi atat de buni incat sa`l invatatzi pe ala cum se conduce ? apoi .. daca ati vazut ca e recalcitrant , ce ati vrut sa dovediti cand l`ati batut ? ca voi sunteti mari zmei ? el simplu poate acum sa va faca o mica reclamatie , sa ceara despagubiri ... si plateste maica`ta cu taica`tu pt tine de se satura ... ca el nu a provocat nimic , decat injurii .. insa tu ai l`ai lovit !!! asa ca hai sa oprim aici off`topicu` ... fii mai "intelegator" uneori , poate tipu ala te urmarea si el , dade`a un telefon , si te trezeai cu 4-5 masini pline .. si ti`o luai de ....

astea fiind lamurite ...
R.I.P ... pt cel omorat ...

ANM 03-03-08 23:28

personal inainte de treaba asta cu baiatu din berceni...chiar gandeam putin altfel...ma gandeam k nu prea sunt lucruri kre sa ma omoare at knd merg noaptea p strada cu prietenii....akm treaba sta altfel observ...in fine...cel mai bine....feriti-va de orice fel de conflicte....si mai ales nu provocati..:D eu personal obisnuiesc sa dau in sac la nervi dkt sa dau in cineva....probabil nu putini sunt cei kre se descarca pe vreun nevinovat ...

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

- Copyright 2026 4Tuning