Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Tinerele in Romania... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/67060-tinerele-romania.html)

indianu 25-02-08 15:44

Re: Tinerele in Romania...

Nu as vrea sa fiu avocatul celor ca Virinel dar acum ce sa facem sa-i condamnam doar pentru ca au bani?

Nu cred ca e vina lor ca sunt grasi, urati, etc... si ca situatia materiale le permite sa se mai bucure si de viata. Poate ca e vina lor ca nu au o familie(ma refer la cei batrani) dar cu siguranta ca platesc pentru asta chiar daca se bucura de pustoaicele din jurul lor.

Pana la urma cine greseste pe undeva va avea singur de suferit cand va trebui sa isi asume responabilitatea acelor greseli.

Iar tipelor respective le pot da peste nas altii, nu l@barii de care vorbeai si sunt sigur ca multi o fac. :lol:

Aleks: Aici nu sunt de acord cu tine. Sper ca ai fost sarcastic ca nu cred ca cei care stiu sa faca bani sunt prosti. Iar cum femeile profita de banii lor, la fel profita si ei de femei.

E adevarat ca atunci cand ai bani e mai greu sa-ti dai seama daca s-a indragostit de tine sau de banii tai, dar ca barbat cred ca ar trebui sa iti asumi riscul asta decat sa preferi sa fii sarac si "fericit".

Bea69 25-02-08 15:50

cei ca virinel,au fost si vor fi...si fete ca monica la fel,sa le deie d-zeu minte sa ii arda pe toti cit se poate de tare...ideea e,ca restul sa nu creada ca asta este un exemplu de urmat...
btw,am mai intilnit oameni cu bani,care au mai avut si minte...e aproape stiintifico-fantastic,dar totusi exista...

aleks 25-02-08 16:21

ia ia, sa ne intelegem:
1) nu mor de foame-n casa, si ii arat cu deshtu' pe altii: "uite ba, ce de bani are ala"
2) eu sunt deacord cu virinel: daca tot ai bani, la ce-ti folosesc? baga-i in curve, ca doar n-o sa-i bagi in pamant cu tine, peste cativa ani.
daca are balta peste... sau se asteapta cineva ca pe la 60 de ani sa te tina in brate una de 25 pentru ca...esti tu carismatic? sa fim seriosi, nu-i nimeni anthony hopkins pe aici, asa ca banul vorbeste :)
eu am o problema cu ceilalti: aia care se plang ca uite dom-le, femeile astea e numai pe interes, dar ei uita ca au dintii de culoarea aia intermitenta de la semafor, ca nu stiu sa lege 3 cuvinte fara sa faca 2 greseli de vorbire, ca se prind ultimii la bancuri si ca vacanta mare e pentru ei culmea rafinamentului umoristic, ca arata de parca au avut inundatie, cutremur si incendiu deodata cand au iesit din casa, ca au pantaloni cu dungi si tricou cu buline, atunci cand nu asorteaza pantofii de lac cu pantalonii la dunga si cu tricoul cu imprimeu auriu, ca la muzica, clasica ei incadreaza melodiile din tinerete ale lui adrian copilul minune, ca ultima data cand ai facut dus era vara afara, iar acum vine pastele, ca ultimele aventuri erotice ale lor s-au terminat in 3 minute, dar au avut pretentia sa li se spuna ca au fost "cel mai bun din viata mea, iubitule" si ca " o ai atat de mare ca ma doare cand intri" desi chistocul de tigara e campion pe langa ei, si sunt convins ca stii exemple destule...
astia-s problema mea, ca ei duc vorba cu " daca n-ai bani nu te baga in seama"...
poate pe tine mah nu te baga, ca pe mine uite ca ma baga in seama si fara sa-i zic ce cont am si venitul lunar...
later edit: foloseam persoana a doua la modul general, sa nu se inteleaga gresit, cum ca ma refeream la cineva anume :)

bmwm5 25-02-08 16:29

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1382252)
da da, adevarat domnisoara, unii este smecheri cu banii, pentru ca este prosti.
cand n-ai ce oferi te rogi sa-ti cada cascavalu' din cer, ca altfel n-ai cu ce impresiona fumeiele, ca tu esti praf... ;)

cat adevar.cel mai elocvent exemplu-irinel.ala doar cand a avut o gramada de bani a putut .... si el.acum isi traieste tineretea

aleks 25-02-08 16:42

a avut tac-su de-o viata, n-a suferit de lipsa de bani niciodata...

silviu_fxx 25-02-08 16:47

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1382239)
problema cea mai mare nu e,ca ele exista,ci faptul ca majoritatea barbatilor nu intelege ca ele nu trebe incurajate,ca azi miine chiar ajungem sa fie standard de comportament pentru fetitele de 10 ani,ceea ce vad ele acum pe haicinci!!!
eu una asa vad problema..daca nu ar mai fi l@bar disperat caare sa le mai incurajeze,ci ar primi peste nas zilnic de vreo 4-5 ori d-soara care se simte coada de la pruna,poate poate s-ar regrupa.
nu ele sunt de vina,ca profit de handicapatii care se simt doar atunci puternici cind au borseta umflata..no offence

Exact asta vroiam sa spun si eu. Se pare ca in ziua de azi e un fel de moda sa fii materialist(a).

Quote:

Din moment ce nu "ne" mai intereseaza atunci de ce le "blamam"?
Pt ca ele le vor influenta, la randul lor, pe toate celelalte care sunt "virgine" din acest punct de vedere. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va evolua societatea daca astia reprezinta viitorul tarii noastre.

Quote:

Pai in cazul asta, ai putea in loc sa le condamni sa pui mana si sa aduni banii de Ferrari si de vila cu piscina si cand ii vei avea vei face ravagii printre pustoaicele pana in 20 de ani.
Pot sa imi permit si cea mai scumpa si fitoasa masina si tot nu as sta cu o asemenea persoana. De ce sa am cea mai frumoasa femeie cand ea, de fapt, ma iubeste doar pt masina.

Sa ma scuzati, poate gandesc diferit fata de altii, insa pt mine nu se rezuma totul la agatat fete si la aftermath.

aleks 27-02-08 17:31

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1370890)
nu fetele-s de vina, disperatii de l@ba care nu au nicio sansa sa se lipeasca si ei de-o femeie, chiar stramba, cum o fi ea, numai femeie sa fie, si incep sa linga-n c#r pe net toate distrusele, poate poate i se face mila vreuneia si ii da vreun id, si de-acolo, bazandu-se pe "imaginea" si "vrajeala" lor, si se roaga...
ce se roaga?
sa le scoata la un suc(5 si cu 5 = 10 lei-deja-i investitie) sau la o cafea(mmm... 7 ea + 5 el[tot suc, de unde atata cafea, face rau la inima]= 12 lei, cam mult) sau poate sa il primeasca la ea ( o garoafa, 3 lei, s-a scos) sau sa vina ea la el (ma-sa si tac-su la munca, el nu se duce la scoala oricum, din principiu, are ma-sa cafea, iese moca, ideal)...
ok, incepe: ii lasa aidi-u' in mesaj public si asteapta. ea nu-l cauta, oare de ce?
ii da mesaj, tot cu aidi-u si cu mesaj suplimentar(eshti frumuasa ji i-mi plake d tn dami un id) s-o dea pe spate, si iar asteapta. ea iar nu-l cauta, oare de ce nici acum?
poate nu a fost suficient de clar, ii da mesaj din nou, (la poza la care isi expune ea suncile cel mai mult, aia in care e sexy ea toata, imbracata ca o curva la strada, cu un fudal romantic in spate, gen sifonierul din anii 50, mostenit de la bunica-sa, sau in baia familiei, cu cada fara smalt de cand a fost ridicat blocul si faianta alba ca la spital) sii ii spune, alaturi de ceilalti 274 de disperati ca el: "eshti frumuasa, ce sexi ejti az u, vreau ji yo sa vb, dca i-ti fce placere dami ad pe id" (cam acelasi text ca si in mesajul privat, da' de unde atata inspiratie nene?, ca-i grele cu textele...)
ei, cam asta-i procedeul prin care toate proastele ajung sa-si creeze imagine proprie de diva, cand ele sunt niste rupte, in cel mai bun caz...

am revenit cu un exemplu perfect:
sa facem un scurt rezumat: duduia in cauza isi expune tot ce are ea prin diverse poze pe aici: http://www.hi5.com/friend/photos/dis...umId=126795974
ei, exista printre muuultii disperati de l@ba care-i dau commenturi unul care e xemplul perfect a ceea ce am scris mai sus: daca va uitati mai jos, la commentruile de la poza ei, apare un disperat numit D M N , al carui profil ii intregeste din plin imaginea: un lache cu un bemveu, care isi impinge singurul lucru care-lar putea scoate pe el din turma: bemveu', in toate pozele, si el obiect de decor pe langa marele lui seria 3... asta e genul de taranus sclav in viata pentru care nu as putea avea nici cel mai mic respect vreodata...
profilul lui, exemplu de prostie il gasitit aici: http://www.hi5.com/friend/photos/dis...umId=126795974

dolb 27-02-08 18:00

Quote:

Originally Posted by silviu_fxx (Post 1382029)
-Vaiii fata, si de cati cm o are...

DAR VAI ! s-a referit la cmc de la AUDI

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1382129)
Le blamam pentru simplul fapt ca ele sunt viitorul tarii. ;)
Isi ridica stacheta prea mult si ar trebui sa se astepte la multe esecuri. ;)

pai si intr-un fel e bine ca sunt materialiste, chiar sunt viitorul tarii!! daca toate fetele ar fi materialiste sa vezi pe urma ce muncesc baietii sa faca bani la greu, si asa vom avea o economie a tarii de invidiat :D

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1382352)
2) eu sunt deacord cu virinel: daca tot ai bani, la ce-ti folosesc? baga-i in curve, ca doar n-o sa-i bagi in pamant cu tine, peste cativa ani.

" ai grija sa ii cheltui pana ajungi in rai, ca poate Dumnezeu e FISC-u si tu tre sa-i dai !

iar despre tinerele din ziua de azi.. nici eu nu le suport, nu mai e viata cum era inainte :( si imi pare rau ca acum nu's copil , mi s-a luat de materialiste, de fitoase , de EMO.

Am auzit ca tarancile nu's materialiste - sincer n-am incercat vreuna

Mustang 27-02-08 22:18

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1387249)
pai si intr-un fel e bine ca sunt materialiste, chiar sunt viitorul tarii!! daca toate fetele ar fi materialiste sa vezi pe urma ce muncesc baietii sa faca bani la greu, si asa vom avea o economie a tarii de invidiat :D

Tot timpul vor vrea mai mult. :lol::lol::lol::lol:
Asa ca ... tu poti scoate 80 de milioane pe luna ... Daca apare unul cu 160 de milioane, ti-a suflat pasarica. :lol:
Deci tot acolo o dai.:lol::lol::lol:

In plus iti rupi spinarea pentru o pasarica idioata. ;)

dolb 27-02-08 22:45

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1388000)
Tot timpul vor vrea mai mult. :lol::lol::lol::lol:
Asa ca ... tu poti scoate 80 de milioane pe luna ... Daca apare unul cu 160 de milioane, ti-a suflat pasarica. :lol:
Deci tot acolo o dai.:lol::lol::lol:

In plus iti rupi spinarea pentru o pasarica idioata. ;)

iti rupi spinarea pt o idioata dar mai tarziu vei constata ca ti-ai rupt spinarea cu folos si ai bani si poate nu vei avea idioata aia dar vei avea alta care se va gasi si pt banii tai mai putini

Mustang 27-02-08 22:48

Dap ... dar mai degraba faci pt tine ... nu pentru domnisoara in cauza. ;)

alexa-mrc 23-03-08 23:55

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1388106)
iti rupi spinarea pt o idioata dar mai tarziu vei constata ca ti-ai rupt spinarea cu folos si ai bani si poate nu vei avea idioata aia dar vei avea alta care se va gasi si pt banii tai mai putini

mei bogdan....scuza-ma pe mine....dar cat de prost trebuie sa fie cineva sa cunoasca o gagica...se combina cu ea si a doua zi sa sparga toti banii pe curu ei....mai intai stai si vezi daca intradevar merita ceva........si daca da dovada ca merita si vezi ca sta pentru tine k intradevar te place pe tine....nu pentru masina sau card....mai discuti.pana atunci....

cum ati zis si voi sunt destule care azi se combina cu X ca are bmw si a-2 zi ii da papucii ca a dat de unu cu un corvette....

Mustang 24-03-08 08:14

Fomeile alea stiu si de Corvette ????
Ma mir ... credeam ca sunt fixate pe BMW :D

dolb 24-03-08 10:10

sunt fixate pe BMW ce-i drept, dar daca ai serie 5 full, si vine unu cu un ferarri , lambo sau corvette se cam duc la ei :) tu esti de moda veche ai limuzina! :lol: si e BMW majoritatea si-o permit, lambo - nu multi au bani de ea;)

alexa-mrc 24-03-08 11:08

mustang ...acum nu stiu daca ele stiu si d corvette-uri.....a fost primul exemplu care mi-a venit in cap.....oricum....m-as mira sa stie.....la ce dezastre de femei am vazut care intradevar,.....bmw-ul era singura masina care o recunostea....si nici macar la aia nu stiau bine modelul....ma abtin...

All times are GMT +2. The time now is 00:47.

- Copyright 2026 4Tuning