![]() |
Re: Tinerele in Romania...
Nu as vrea sa fiu avocatul celor ca Virinel dar acum ce sa facem sa-i condamnam doar pentru ca au bani?
Nu cred ca e vina lor ca sunt grasi, urati, etc... si ca situatia materiale le permite sa se mai bucure si de viata. Poate ca e vina lor ca nu au o familie(ma refer la cei batrani) dar cu siguranta ca platesc pentru asta chiar daca se bucura de pustoaicele din jurul lor. Pana la urma cine greseste pe undeva va avea singur de suferit cand va trebui sa isi asume responabilitatea acelor greseli. Iar tipelor respective le pot da peste nas altii, nu l@barii de care vorbeai si sunt sigur ca multi o fac. :lol: Aleks: Aici nu sunt de acord cu tine. Sper ca ai fost sarcastic ca nu cred ca cei care stiu sa faca bani sunt prosti. Iar cum femeile profita de banii lor, la fel profita si ei de femei. E adevarat ca atunci cand ai bani e mai greu sa-ti dai seama daca s-a indragostit de tine sau de banii tai, dar ca barbat cred ca ar trebui sa iti asumi riscul asta decat sa preferi sa fii sarac si "fericit". |
cei ca virinel,au fost si vor fi...si fete ca monica la fel,sa le deie d-zeu minte sa ii arda pe toti cit se poate de tare...ideea e,ca restul sa nu creada ca asta este un exemplu de urmat...
btw,am mai intilnit oameni cu bani,care au mai avut si minte...e aproape stiintifico-fantastic,dar totusi exista... |
ia ia, sa ne intelegem:
1) nu mor de foame-n casa, si ii arat cu deshtu' pe altii: "uite ba, ce de bani are ala" 2) eu sunt deacord cu virinel: daca tot ai bani, la ce-ti folosesc? baga-i in curve, ca doar n-o sa-i bagi in pamant cu tine, peste cativa ani. daca are balta peste... sau se asteapta cineva ca pe la 60 de ani sa te tina in brate una de 25 pentru ca...esti tu carismatic? sa fim seriosi, nu-i nimeni anthony hopkins pe aici, asa ca banul vorbeste :) eu am o problema cu ceilalti: aia care se plang ca uite dom-le, femeile astea e numai pe interes, dar ei uita ca au dintii de culoarea aia intermitenta de la semafor, ca nu stiu sa lege 3 cuvinte fara sa faca 2 greseli de vorbire, ca se prind ultimii la bancuri si ca vacanta mare e pentru ei culmea rafinamentului umoristic, ca arata de parca au avut inundatie, cutremur si incendiu deodata cand au iesit din casa, ca au pantaloni cu dungi si tricou cu buline, atunci cand nu asorteaza pantofii de lac cu pantalonii la dunga si cu tricoul cu imprimeu auriu, ca la muzica, clasica ei incadreaza melodiile din tinerete ale lui adrian copilul minune, ca ultima data cand ai facut dus era vara afara, iar acum vine pastele, ca ultimele aventuri erotice ale lor s-au terminat in 3 minute, dar au avut pretentia sa li se spuna ca au fost "cel mai bun din viata mea, iubitule" si ca " o ai atat de mare ca ma doare cand intri" desi chistocul de tigara e campion pe langa ei, si sunt convins ca stii exemple destule... astia-s problema mea, ca ei duc vorba cu " daca n-ai bani nu te baga in seama"... poate pe tine mah nu te baga, ca pe mine uite ca ma baga in seama si fara sa-i zic ce cont am si venitul lunar... later edit: foloseam persoana a doua la modul general, sa nu se inteleaga gresit, cum ca ma refeream la cineva anume :) |
Quote:
|
a avut tac-su de-o viata, n-a suferit de lipsa de bani niciodata...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Sa ma scuzati, poate gandesc diferit fata de altii, insa pt mine nu se rezuma totul la agatat fete si la aftermath. |
Quote:
sa facem un scurt rezumat: duduia in cauza isi expune tot ce are ea prin diverse poze pe aici: http://www.hi5.com/friend/photos/dis...umId=126795974 ei, exista printre muuultii disperati de l@ba care-i dau commenturi unul care e xemplul perfect a ceea ce am scris mai sus: daca va uitati mai jos, la commentruile de la poza ei, apare un disperat numit D M N , al carui profil ii intregeste din plin imaginea: un lache cu un bemveu, care isi impinge singurul lucru care-lar putea scoate pe el din turma: bemveu', in toate pozele, si el obiect de decor pe langa marele lui seria 3... asta e genul de taranus sclav in viata pentru care nu as putea avea nici cel mai mic respect vreodata... profilul lui, exemplu de prostie il gasitit aici: http://www.hi5.com/friend/photos/dis...umId=126795974 |
Quote:
Quote:
Quote:
iar despre tinerele din ziua de azi.. nici eu nu le suport, nu mai e viata cum era inainte :( si imi pare rau ca acum nu's copil , mi s-a luat de materialiste, de fitoase , de EMO. Am auzit ca tarancile nu's materialiste - sincer n-am incercat vreuna |
Quote:
Asa ca ... tu poti scoate 80 de milioane pe luna ... Daca apare unul cu 160 de milioane, ti-a suflat pasarica. :lol: Deci tot acolo o dai.:lol::lol::lol: In plus iti rupi spinarea pentru o pasarica idioata. ;) |
Quote:
|
Dap ... dar mai degraba faci pt tine ... nu pentru domnisoara in cauza. ;)
|
Quote:
cum ati zis si voi sunt destule care azi se combina cu X ca are bmw si a-2 zi ii da papucii ca a dat de unu cu un corvette.... |
Fomeile alea stiu si de Corvette ????
Ma mir ... credeam ca sunt fixate pe BMW :D |
sunt fixate pe BMW ce-i drept, dar daca ai serie 5 full, si vine unu cu un ferarri , lambo sau corvette se cam duc la ei :) tu esti de moda veche ai limuzina! :lol: si e BMW majoritatea si-o permit, lambo - nu multi au bani de ea;)
|
mustang ...acum nu stiu daca ele stiu si d corvette-uri.....a fost primul exemplu care mi-a venit in cap.....oricum....m-as mira sa stie.....la ce dezastre de femei am vazut care intradevar,.....bmw-ul era singura masina care o recunostea....si nici macar la aia nu stiau bine modelul....ma abtin...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning