![]() |
Re: Va mai aduceti aminte de tipa aia cu skoda ?? Asta e mai tare
acum ma intreb si eu... oare toate au muschii fesieri puternici? :)
una, doua, zici ca au, dar toate? eu tind sa nu cred ce e scris acolo, sau poate o avea femeia vreun handicap ceva cu muschii dorsali( dorsale ca la balene) :):) p.s.: ery, vin, da' mie ce-mi iese? :D |
Pai ce sa iti iasa tata...ca sa iti iasa tre sa sii intre...si nu cred ca vrei...:D...(Dau o bere cu ROM la cea mai "ciumeaca" terasa de pe litoral....:D)
|
bah proasta sau nu tipa .... am observat ca juma` de tara vorbeste de curu` ei .... so e tare tipa la urma urmei nuh?
|
am ras de nu mai pot
si mai penala aia de ia zis cu dopu |
Astea sunt pe episoade:)) doamne imi pare rau ca nu am vazut mai repede theard-ul asta :)))
Si fetele astea care ne cred pe noi mai inferiori :)) bagati-va dop de sampanie in c*** :))( ca poate vine administratorul si trageti dupa el cu dopul :))Cata prostie...,Oare si-a astupat fata c**u?:)) sa ii spuneti sa dea putin nu kit sau .. lut.. ca se prinde:)) si face gaura mai mica.. :))Si iauzi .. daca bei sper*a are gust .. depinde de ce a mancat :)) doamne.... ingeniozitate maxima... si baieti numai clonzonati dupa fete ca se simt stanjenite :)) Multumesc mult pentru portia de ras |
Am ras cu lacrimi=))=))=))=))=))=))=))=))Da cum s-a scrie asa ceva=))=))=))=))=))=)):lol:
|
Nu mai puteam sa ma opresc, radeam ca prostu cu un prieten fara sa ne mai oprim... nu pot sami imaginez cum a putut sa scrie asa ceva.
|
Aaaaaaa...Nici o gagica de aici nu raspunde... :) la ce se discuta!?
|
ma sufoc de ras ... auzisem de ceva timp de faza asta dar nu am apucat sa citesc amanuntit ..... :)) prea tare cica lumea ii da sfaturi da mai mult fac misto de ea :))
|
am eu impresia sau pe aici sunt unii baieti care nu prea stiu cu ce se "mananca" subiectul asta ciudat is misterios pentru unii, numit sex? :)
intreb si eu, nu dau cu parul.... ;) |
"postez aici doar ca sa zic: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA"
inca ma minunez de ce le debiteaza unora mintea :lol: |
ba nene stau si incerc sa mi-o imaginez pe aia in troleu strangand din fese, sau cand vorbea cu administratorul., foarte tare frate
|
trebuie sa fii incredibil de retardata ca sa scrii asa ceva pe un forum...dar dupa cum ati observat [asta daca ati intrat pe link-urile postate] media de varsta ar fi de 15 ani. ce sa le ceri fetitelor astora care inca viseaza la fat frumos pe un cal alb [sau doar la cal cine stie =)) ]... intr-adevar prostia in Romania atinge cote alarmante...
|
Cat de prost sa fi, sa nu poti lua si in serios viata.
Bai, unii barbatii si cant mor, tot copii sunt, ca multi de pe aci de altfel. Poate fi cat se poate de real ce s-au scris prin posturile alea, si pana nu i se largeste gaozu sau pana nu i se "blocheaza" maxilaru prietenei voastre p draga voastra putulica, nu stiti sa o luati si in serios. P.S: Daca nu stiti sa o luati si in serios, luati-o in gat atunci |
:lol::lol::lol:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning