![]() |
Re:
Tin sa precizez ca ciuci (aka LPX) a fost cel mai tare si este idolul meu.
I bow before my master. :D |
ba....ma lasi?! nu te mai da pe langa mine ca nu-ti cumpar masina...da-i foc!
:lol: :lol: :lol: |
Re:
Esti nebun, cum sa ii dau foc? Acum cand m-am atasat de ea !?! Daca mai erau vreo 2 curse va rupeam. :lol:
Lasa ca vedem noi la urmatoarea cursa, mama ta de diesel-ist. :) |
referitor la traseu
pacat ca nu a fost asa cum ne asteptam .... data viitoare daca se mai facem venim cu amortizoare de macadam. prea multa valuri .....
in rest tot respectul -------------------------------------------------------------------------------------- schimb renault 5 GT turbo pe dacia Solenta |
Sorry Radu&Cristi ca n-am stat pana la sfarsit, dar trebuia sa ajung acasa. Va mai asteptam si alta data, cu speranta ca nu veti veni tot asa pe fuga. Felicitari pt participare!
Btw Cristi, vezi ca Radu migaleste la masina lui 2 ore doar ca sa nu te ajute! :twisted: M-am prins eu de schema... :lol: 8) |
Re:
O 'migalesc' pentru ca merita. Mai face ea figuri si probleme, dar e a mea si tin la ea. :) Numai ea stie cate ore am petrecut impreuna, cata piele si sange mi-am lasat pe piesele si pe tabla ei, cat am transpirat sa o fac sa mearga... :)
Sper sa ne revedem cat de curand la o noua etapa de VTM. Data viitoare o sa fiu mai bine pregatit si o sa vin cu o masina cu suspensii mai moi. :D Bafta. |
dude: nu crezi ca ar fi mai interesant sa incerci lucrurile alea cu o femeie?!
:lol: :lol: :lol: carmen: m-am prins de schema la final cand m-a ajutat la ultima roata si a lasat-o nestransa.... :x il prind eu cand ma pune sa ii reglez frana.... |
1 Attachment(s)
ce-l faceau aia doi pe ala cu 5-ul daca nu statea pe mijlocul strazii....un bulangiu, nu se uita in oglinda deloc....si taximetristul ala a mers jumatate de proba in spatele lui...
|
1 Attachment(s)
:D
|
Re:
Quote:
Mare artist esti mai ciuci.... |
1 Attachment(s)
da....sunt....ia uite
|
Piersi n-a facut nimik la masina, a avut doar noroc. :D Oricum oamenii din craiova super de treaba, chiar m-am simtit super bine. (ma abtin sa zic ceva de Intim) Multumim frumos, Craiova!
|
Multumiri Craiova pentru competitie dar pe viitor sa specificati mai exact in ce stare se afla asfaltul..sincer eu unul ma asteptam sa fie un asfalt ca la Poiana Brasov adica fara denivelari.....eu am venit cu masina setata pt un astfel de asfalt....foarte rigida.....iar treaba cu intreruperile de la motor o sa fac ceva investigatii sa vad de la ce s-au datorat...dar sincer in probe pe asfalt curat nu am avut problema asta.....astept viitoarea cursa si daca o sa fie cu asfalt bun se schimba treaba..SINCER.
Va multumesc pt eveniment si tineti-o tot asa. Bafta! |
A era sa uit....lumea este impartita ca peste tot...adr predomina lumea buna....multumiri Micutu pt ca m-a lasat sa \"depozitez\" anumite pungi cu pese:P....Dude e super baiat.....traisca KWX-ul...(pacat ca nu mai am R5 ala negru....faceam o linie) si puneti amortizoare...sti tu.....BPR...vreau si eu filmuletul de pe drum spre Bucuresti....cred ca i-am spart urechile lu cameramanu..:))....sefei de la ACR Craiova ca m-a ajutat sa ma schimb de combinezon in Camera de sedinte:P...si daca am uitat revin.....bye
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning