![]() |
Re: 4tuning days 2008 ..discutii , planificare & stuff...
din suceava.. din cate am obs o sa fie fritz acolo si ovidiu (c&o) si andrei (special car center) asta din cate am vazut in listele de firma...
|
oki ...dar lume ...cine vine .>??persoane ??
|
eu vin cu un prieten de-al meu viitor membru al clubului.. deci 2 pers sigur ;))
|
Madaline ...ia si vb cu cine mai este prin Sv ....si vezi ce si cum ...:)
|
pai din sv cu cine sa iau leg... ca potos nitro u sunteti plecati :)) cine fritz si ovidiu vin cu firmele am vazut in lista lui gratzian.. a mai ramas stefan cu care am sa vb... zi-mi cu cine sa iau leg si o sa vb ;)) chiar sincer nici nush c membrii mai sunt pe la sv ;))
|
Si pana la urma va mai fi stand Cd sau nu?
|
Va fi un mic stand Cd ....acum nush dak o sa il extindem pt k nu am vb cu Andrei Olariu sau cu Fritz...:) va mai tin la curent de indata ce mai aflu una alta
|
Din Cluj vin eu :) , s-ar putea de joi , inca nu e sigur .
|
propun sa facem o lista exacta cu cati vin si trebuie cazati la acel hotel de care s-a vb.. ca sa putem vb d rezervari.. ganditi-va ca mai sunt aproape 10 zile.. si nu stim absolut nik ink.. cati vin la bucuresti... cati o sa cotizeze... haideti sa ne organizam si sa vdm exact c si cum ;) sambata poate in sv o sa reusesc sa facem o intalnire ca sa punem la punct cine ce si cum merge la bucuresti ;)
|
Din Iasi... cine pleaca si cu ce pleaca? Imi iau cazanu la Bucuresti cu inca 2-3 oameni sau ma urc si eu in alt bolid?
|
o veste a trecut aseara pe la urechile mele si m-a incantat.. dupa cte am inteles si am vb... standu nostru cd pt 4tuning se va mari cu inca o majina... o honda civic.. cei care au fost la lansarea old school motorsport poate va aduceti aminte de acel civic portocaliu... acuma este under construction dar pana pe 14 ne-a promis c aeste prezent :D
|
Ink o bomba ..aseara aflu stupefiat ..totusi placut ...k se va prezenta ink o masina la standul CD ...ink o nazista pe croame :D ...nush cum facem sa o bagam ..:( ...sper sa rezolv asta cat mai rpd cu Stefan ...cu ...nush ..dak poate cineva sa ma ajute ...PLZZZZZZZ
|
b4 lu marius?
|
Madaline ...e cu 20 de ani mai batrana Nemtzoaica ;)) ...e chiar foarte aproape de Hitler ....si nu are nici o legatura cu Audi...cand sa fabricat masinuta asta ..Audi se chema NSU ...:)
|
Gata , e stabilit ! Vineri dimineatza voi fi in Bucuresti , la Romexpo . Vin cu un Mercedes Vito . Dak aveti nevoie de ceva ajutor la organizare ,una, alta, dati-mi de stire .
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning