![]() |
Re: my seat leon bc 87 crs
merci de aprecieri
masina intra din nou la modificat, cel putin spoilerul fata si capota, mi se par deja prea banale si se vor face unele modificari care sa le dea un aspect mai unic sper.....vom vedea... |
frumoasa masina.ai adus-o la un stadiu frumos...bara spate parca e incompelta fara evacuare si un eleron iar mai lipsi
spor la bani.numai bine |
frumoasa masina.ai adus-o la un stadiu frumos...bara spate parca e incompelta fara evacuare si un eleron iar mai lipsi
spor la bani.numai bine |
ce vrei sa faci la capota?
|
frumoasa masina :) tine o tot asa :)
|
un bad boy look ma bate gandu sa-i fac, dar foarte finut.iar prelungirea de pe fata sa vina incastrata in spoiler sa fie dintr-o bucata....aa si semnul va fi eliminat complet sa vina o singura grila dintr-o parte in alta.....eu cam asa as vrea, acum urmeaza sa vb cu mihai de la ghetto sa vad daca se poate realiza cam ce vreau...
multumesc frumos baieti pt felicitari si incurajari :* |
Misto masina ta !! sa o stapanesti sanatos !!
|
frumusica masina...un pic mai low si niate jante buzate zic ca ar da benefic...imi place culoarea...
apropo am vazut ca ai vinde-o sau o vinzi un audi a4 b5 nu te-ar interesa...1.8b 20v bafta |
Quote:
iar referitor la suspensie, probabil va veni si ea iar jantele momentan raman acestea, imi plac :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning