![]() |
Re: Trist....dar asta e riscul evolutiei!!!
Unele chestii chiar nu trebuie particularizate precum ca unii parinti dau la copii de mici telefoane si tot felul de masinarii care pe vremea noastra erau doar visuri deorece copii respectivi nu ajung la o oarecare gradinita/scoala, ba din contra la una cu renume unde-s copii la fel, de bani gata. Sincer nu mai au sentimentele aprinse ca si noi cand eram mici, iar legat de guma turbo, ai mei cand eram mic{eram dus pe la rude sa stau in perioada cand erau plecati, mi se facea un dor de ei de parca nu-i vazusem de ani de zile}, aduceau marfa de prin turcia, ungaria etc si astepam cu mare nerabdare sa adaug actibilde la colectie, e ceva de nedescris in cuvinte aceste chestii. Nu stiam cum sa intru in casa daca nu eram la ce ora imi spuneau, la fel cum zicea cineva mai sus, aveam un perimetru pe unde am voie iar julituri si lovituri cu carul. Copii de azi au prea multa libertate si probabil prea mult neinteres din partea parintilor pentru o educatie specifica perioadei de atunci, nu ca ar fi fost f bun dar oricum cred ca ceva mai sanatoasa decat statul in fata pc-ului si pierderea vremii cu orele pentru jocuri. Mi-e dor de clipele cand eram mic, ce sa mai vorbesc de telefoane, imi aduc aminte ca primul telefon mobil in familie a fost un 5110 a lui tata. Iar legat de prieteni stiam doar ca-mi iubeam prietenii cu adevarat pentru clipele ce le petreceam si pentru nazbatiile ce le faceam impreuna, nu ne lasam la greu ca si azi, ca la bine e toata lumea cu tine. In rest nu vreau sa ma gandesc la copii viitorului.......
|
Quote:
cayenne la 18 ani , mii de euro in portofel la 19 .. la 20 traieste cu chirie intr-o garsoniera in urziceni .. parintii lui au murit,si sora lui, dumnezeu sa-i ierte.. si e logic.. unu care doar cheltuie .. nu-l duce capu` sa faca bani,si nu stie cum e sa te chinui pentru fiecare leutz, si sa rabzi .. de la altele .. ca sa tzii sa faci ceva.. la masina sau mai stiu eu ce .. so ... daca te deranjeaza faptul ca unu la 3 ani are n95 .. e rau ,ca asta e frustrare.. cand te deranjeaza unu care vine si sufera in fatza ta, pe banii lu masa/tasu , in conditiile in care tu muncesti pentru majoritatea baniilor pe care-i ai .. asta e altceva.. :) cheers mate |
cate as avea si eu de spus... pff... o telenovela trista... dar ma abtin, cu totii stim o gramada de exemple.
intrebarea mea, care a fost pusa si de altcineva mai sus dar ce e drept nu am urmarit tot threadul: CAND FACEM O "FRUNZA"? sau "GARDIANA 10".. sau "LAPTE GROS"??? intr-o seara pe kiseleff.. hm? cum suna? |
suna amuzant si relaxant
|
Daca ar sarii Cuzko pe mine la un Lapte Gros nu ar fi prea relaxant :lol::lol::lol:
|
dak nu risti nu te distrezi frate... atunci stai in casa si monopoli:)):)):))
fara julituri.. fara dureri.. pai cand ieseam eu afara numai cu d-astea ma intorceam in casa. :D:p |
cand sareau aia la lapte gros cu coatele in coaste ....vai vai vai....
referitor la faza nu n95 nu sunt invidios ca are...sunt de acord sa aiba mobil de mic sa fie sub supraveghere sa stie mami si tati pe unde umbla odrasla nepretuita...da nu n95,,, ca asa se invata de mic cu lucruri scumpe |
Nu iti face griji :))) Nu imi este frica de julituri si alte chestii.Ultima data cand am jucat lapte gros a fost in liceu.2 echipe de cate 3.Una era echipa celor de la categoria semi-semi-usoara:lol:(in asta eram eu), iar cealalta avea doar componenti de peste 80 si ceva de kg :shock:. Si cine a castigat? Cei mai mici :twisted: Cam astea au fost ultimele jocuri ale copilariei.Cand eram mai mic era la ordinea zilei Ascunselea; Bidonasul; Flori,fete......;10 10 gardiana 10, Gropita, Liniuta :lol:, Tara tara , colectia de surprize turbo, Tevi cu boabe de struguri sau cornete. Cate si mai cate.Ce mai vremuri
|
frumos....frumos.... incercati sa retraiti copilaria :P ......cele mai frumoase vremuri, atunci parca si timpul trecea altfel, vai si de sarbatori cand asteptam sa primesc cadouri si alte chestii ce frumos era si parca era asa, ceva deosebit, acum nici nu se mai simte.....picii de acum la 10 ani injura, vorbesc numai de pc si alte chestii.... pe strada stau toata ziua cu nasu in telefon sau psp......nu fotbal...nu bicicleta ... eu nici nu ma desparteam de bicicleta.... cadeam, ma juleam, ma loveam dar ma ridicam, in schimb daca bicicleta avea ceva :)))) vai de capu meu incepeam sa fac urat :)))) ce vremuri .... acum copii din ziua de azi, daca au cazut incep sa tipe ca din gura de sarpe ca s-au julit... si noi intram in casa plini de julituri si vanatai.... si ne laudam care are mai multe.... cate amintiri ar mai fi, dar cred ca daca am sta fiecare sa povestim de ele, am putea scrie o carte gen ,,Amintiri din copilarie"(am adorat cartea aia si ,,Aventurile lui Emil")
P.S. cat despre copii care acum primesc scuter la 13-14 ani .... sunt niste ignoranti, unii chiar inganfati.....ma uitam la ei cata lipsa de respect pot sa aibe, mai ales fata de soferi daca te vad ca vi nici macar nu se feresc merg ei pe mijlocul drumului.... si sa nu mai zic de cati am vazut ca s-au infipt in masini si au fugit.....asta e.... asa e generatia asta..... |
Quote:
Pe buna dreptate piesa asta |
Quote:
Papagali sunt multi dar atata timp cat masa le cumpara chilotii de pe ei tot papagali raman . Apai ce sa mai spun de un om de 50 de ani care munceste de o viatza ..are o amarata de dacie si vine un putzoi de 18 ani cu o masina de zeci de mi de euro (luata de tacsu evident) si face figuri ... oare ce simte omul ala? A si mai sunt o categorie ..astia ma distreaza cel mai tare ... isi fac credit sa cumpere o masina tare ca sa para si ei "bazati" si ei stau in chirie si mananca paine cu slanina... in fine gradina e mare. |
Quote:
nu ma deranjeaza ca le ia tasu masina...nush ce racheta...ma deranjeaza ca le cumpara pe degeaba fara ca odrasla sa dea ceva in schimb....rezultate foarte bune la scoala....sa munceasca...sa faca ceva demn de masina aia....poate sa-i ia si avion ca nu ma deranjeaza dar nu degeaba |
Mi`am mai adus aminte cand ne urcam sus pe blocurile cu 10 nivele sa facem plaja:))sa ne jucam diferite jocuri:)Acuma numa` ai unde k toate bl.au acoperis:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning