![]() |
Re: Numar Ascuns...
cartela de cosmote....eu am vreo 3 p aksa...am zis k e cartela saracului...pentru k la inceput primeai 2000 de minute si iti permiteai sa vb foarte mult pe bani putini...imi cer scuze pentru injurile aduse serviciului de telefonie mobila cosmote si celor ce s-au simtit indignati.....
nu stiu daca observati dar prea faceti din tantar armasar....fiti mai seriosi si mai putin indignati de orice afirmatie! |
Sal mai e topicul asta valabil, daca da pot sa postez si eu pe el? In o zi si eu am fost sunat unu si a inceput sa ma injure, eu l-am ascultat putin dupa care a trecut la amenintari si smekerie sa imi prezinte pe uni cu niste porecle "salam, cioara, mox, etc", dupa terminarea convorbiri le-am multumit si au inkis au mai sunat de vreo 3 ori dupa aia alti chipurile si le am zis "Buna ziua ati sunat la sectia 3 de politie ce doriti sau cu cine doriti sa vorbiti?" si nu au mai sunat de atunci
|
hahaha da buna si asta ... e valabil topicu .. are 2 saptamani maxim mi se pare
|
topicul se poate inchide...akm primesc cate un mesaj dragutz cu la multi ani sau craciun fericit de la astia:))
|
Quote:
|
Ptr telefoane /mesaje de amenintari sau alte lucruri deranjante, tot ce trb sa faceti este o plangere la politie. Ei de acolo va vor investiga situatia, vor cere eventual informatii operatorului de telefonie mobila. ;)
|
auzi poate o fi cineva de pe 4tuning ca vad ca ti-ai dat nr de telefon 0721.50.36.76 parerea mea
|
pai ei nu ma sunau pe numarul asta;) oricum...SE POATE INCHIDE!
|
"0756557931 mos craciun e un bulangiu!!!" nr e real caci l-am primit pe telf asta daca mai este valabil topicul mi a dat mesaje multe cred ca azi pe 24 12 2008 toata ziua am primit 20 de astfel de mesaje am sunat dar degeaba poate ma ajutati si pe mine multumesc oameni buni anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning