![]() |
Re: Ph01 Vmt
Inainteaza incet da' sigur! Bravo;)
|
Bravo,bravoo,bravooo!Comentariile sunt de prisos!
|
Astazi s-a muncit cu drag dar si cu spor la adaptarea busonului pentru rezervor; pana vor veni ceva poze va trebui sa ma credeti pe cuvant ca a iesit super!:yes:
|
buna seara tuturor, vreau sa va anunt oficial ca mi-am cumparat baterii la camera
|
10 Attachment(s)
iata si progresele
|
si vrei sa vopsesti masina asamblata de tot?
|
nu am cum altfel ca pana la sfarsitul lunii trebuie sa eliberez hala in care o am acum,oricat atata vreme cat exista folie de polietilena sa protejeze se poate
|
ti-as sugera, de fapt te-as ruga cel mai frumos posibil, sa o dezechipezi complet inainte de vopsit (macar geamuri, motor, cutie viteze, interior).
Atata timp cat piesele sunt montate, te asigur ca nu vei reusi sa le izolezi 100%, si iti vei bate joc de munca ta. Ar fi pacat:( |
a iesit soooper pana acu...tine-o tot asa!!!
cu vopsitu te-as sfatui la fel k valib....cu ea ansamblata va fi oarecum mai dificil si poti vopsi si alte piese care nu trebuie vopsite:) si ce culoare va avea la sfarsit? bafta in continuare cu ea!!! ps:ia-ti si tu baterii mai des si mai pune poze cu ce mai faci:lol: |
multumesc pentru sugestii dar imi va fi foarte greu sa fac cum imi ziceti voi pentru ca nu voi mai avea hala si eu stau la bloc, da geamurile le voi da jos iar la interior nu voi monta nimic pana nu o vopsesc ,eu vreau ca pana la sfarsitul lunii acesteia sa o imbrac in spritszchit........iar motorul si cutia se pot proteja foarte frumos pe sub contraaripi imediat deasupra instalatiei electrice..........
|
Asa ti-am zis si eu:!: Da jos tot inainte de vopsire... Esapamentul l-ai vopsit sau e nou? Daca l-ai vopsit... nu prea ai facut bine deoarece se va incinge muult prea tare si se arde toata vopseaua.
|
vis-a-vis de culoare sper sa-mi permit un alb perlat, dar asta voi vedea mai pe viitor...oricum pe viitor trebuie sa modific butucii fata+spate pentru jante, toba inox(este in proiect), praguri si bara fata din fibra...ma rog destul de multe, important acum este sa o pun la punct privitor la partea mecanica si sa tin cont si de modificarile pe care le voi face ulterior(am montat deja pe fata amortizoare de spate,masina este foarte jos avand in vedere ca nu are inca motorul pe ea dar nu-i problema ca se regleaza inaltimea dupa ce pun si restul).......
|
cristi ti-am zis doar ca nu mai pot da jos motorul si cutia inainte de vopsit cu restul ma descurc eu
|
sunt interesat daca cineva poate sa-mi spuna si mie pe ce masinarie se dau gaurile in butuci(pentru prins alte jante)?
|
pai un strungar...pe strung....se centreaza perfect, se dau gaurile...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning