![]() |
Re: E60 - M5 Optik 20" D'Vinci
Quote:
|
Nu ai vreo capota de sudat? :P... ia vezi !! :P
|
doamne maica domnului cum poate arata aceasta masinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :headache::headache: a venit acest topic intr-un moment oportun ca tot vrea sa-si ia 5-ar tata :D cand a vazut pozele astea era sa pice din picioare ! Felicitari !
de curiozitate , ce motor ai ? (daca ai motor de M5 imi cer scuze dar eu din topic am inteles ca masina este numai M5 Optik) anyway .. sunt speachless ! :shock: |
Quote:
|
Quote:
|
faina tare!!!!
|
Masina este intradevar o bijuterie,o frumusete rara as putea spune.Dar intotdeauna Razvan a uimit cu masinile pe care le-a avut
|
am ramas fara cuvinte, cu M paket, lasata jos si cu 20'' arata criminal, ce sa mai ... jos palaria :D
|
nu ati vazut seria 7 cu zxz inseamna...aia e arta pura :d
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
hai man ... esti pe lista :D pana acum au fost e39 ..mai e de facut 66nfs`u apoi.... urmeaza e60 :twisted::twisted:
te asteptam |
Bestiala masina...arata extraordinar...nu am cuvinte8);););)
Abia astept pozele facute de EvLSant0S...:shock:;););) |
superb perfect perfect ...bafta
|
Soooperba .... Omule Felicitari...ai reusit sa faci....in viziunea mea...masina perfeca....!!! mi se pare uimitoare din toate punctele de vedere...!!! Inca o data felicitari...si,..... nush.... la cat mai multi calutzi :P !! ;))
Bafta !! |
sal
de unde ai cumparat jantele d,vinci pe 20 pt e60?se poate si un pret cu tot cu anv? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning