Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   DDB'u ... RX8 ..::Soul of Japan!::.. (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/6575-ddbu-rx8-soul-of-japan.html)

pimp_lex 30-09-05 07:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"polifem\"
Quote:

Originally Posted by \"cls21b_EVO\"
Fratilor intelege ti ca este parerea lor...si GATA !...nu mai suferiti voi atat pt. posesor...
Masina e BINE si atat...pt. tara noastra...ca in afara (ANGLIA JAPONIA CHINA USA) ar fii ceva normal in ochii persoanelor ...care sunt pasionate de asa ceva.Multumesc !

iar in CHINA ... COME ON!! ... ce tuning e acolo???!?!?!? :D:D:D ishi prepara sharetele cu care trag oamenii prin beijing ... in slbz :D ... aia nu au ce sa manance ... shi ishi cumpara kit VEILSIDE pentru MAZDA'urile LOR!!! ... get real :):D:):D:)

pai sunt convins ca exista tuning si in china. Numai gandestete ca sunt 1.3 milairde de oameni si piatza chineza de masini e in continua crestere cu un % ridicat.

Au si ei sute de milioane care mor de foame dar in partile industralizate oamenii o duc binisor.

Asa daca stai sa te gandesti si in romania sunt milioane care mor de foame, alte cateva milioane care deabea o duc de pe o zi pe alta, alte multe milioane care mai mult de o dacie nu-si permit si cateva sute de mii care au bani.

Oricum oriunde in lume o astfel de masina ar intoarce capete asta e clar. Poate nu asa de mult in tzarile unde tuningul este mai raspindit, dar oricum.

MM 04 RSC 09-11-05 00:56

super rx8-ul...eu ador cum arata masina stock...darmite modificata...super...un 10 cu steluta pt proprietar...si inca ceva...faceti o sectiune pt cei cu nivelul mult prea mare de testosteron...:P

Buggy07 18-11-05 23:33

E pe bujia mea masina asta ... e bestiala. kitul e marfa rau, la fel lampile spate si eleronul. cred ca se puteau gasi niste jenti mai marfa dar ii sta super si asa. Felicitari proprietarului. E stilat rau omu' 8) :D

Addicted2NFS 17-01-06 20:26

bengoasa rx-u ...da nijte poze cu lada tunata nujtitzi unde sa caut?

AudiPerformance 17-01-06 21:54

am si eu o mica nelamurire legata de masina asta... dupa ce s-au investit mii de euro in ea pe bodykit, jante cauciucuri, sound si altele s-a ajuns la o evacuare de la borla?!

nu vreau sa supar pe nimeni pentru ca masina cu adevarat este foarte frumoasa dar la asemenea investitie si la asemenea nume ce s-au adaugat in lista de modificari trebuia sa apara borla? cand exista evacuari de la tuneri consacrati si care cu siguranta sunt la fel de bune calitativ ca si restul marcilor folosite pentru a modifica acest rx8!

Scuze daca a deranjat pe cineva acest post dar pe mine m-a frapat foarte tare cand am vazut acolo: \"evacuare borla\"

In rest nu pot spune decat: felicitari proprietarului pentru alegerile facute (mai putin borla bineinteles :lol: )

Razvan P 18-01-06 00:50

In State Borla este super firma de sisteme de esapament ....aici nu are nici o legatura una cu alta , dar basic physics apply no matter the brand....parerea mea e ca un esapament borla facut la pitesti cu profesionalism iti garanteaza un raport calitate pret extraordinar fata de alte marci de profil ...subliniez , raport calitate pret

AudiPerformance 20-01-06 10:14

daca tot am inceput cu borla imi poate spune si mie cineva ce diametru are evacuarea? si ce diametru maxim pot face astia...

In legatura cu evacuarea am zis: este alegerea lui si o respect! Dar nu zic ca daca as fi fost in locul lui luam un catback japonez.

Razvan P 21-01-06 18:23

cred ca fac si 2.5'' , nu sunt sigur

zetemte 27-02-06 08:35

Din cate stiu eu, asa au zis oameni in state, ca cel mai bine o face la Borla.

dexter_20 01-03-06 08:35

dupa parerea mea ctl-ul,acest rx8 si celica \"gus\" sunt cele mai frumoiase masini din tzara

Urban_Racing 03-03-06 07:28

e frumoasa ...imi place tot la ea body kitul eleronul vinylul ....super ...nota 10 proprietarului

zarathustra 03-03-06 16:04

exista evacuare speciala pentru rx-8 de la borla si nu se face la pitesti ;)... asa ca mi se pare gresita afirmatia.. Iar ca pret, intre o evacuare Greddy si Borla pentru Rx-8, borla e cu vreo 300 euro mai scumpa.

All times are GMT +2. The time now is 02:18.

- Copyright 2026 4Tuning