![]() |
e superB ! pe bune , frate poza aia e facuta cand avea 2 luni jumate , o sa fac o poza acum ! sa vezi ce cap are !
|
despre al meu era o capcana sa vad cat de multe stii despre rasa,al meu este un dog argentinian iar un cunoscator ar fi facut usor diferenta,asta fara suparare dar mai ai de invatat si, pun pariu ca asta este primul tau caine serios,asta fara suparere ok?
|
hahaha stai dude calm... nu le am cu caini , nici nu ma pasioneaza atat de mult , stii ce imi place mie.... deci asa mi-a zis proprietaru` ... nush sa-i fac o poza sa vezi cum arata acum
|
mai bine vino cu el in H
|
nu vin cu el in H... :) u vi AZI in H??
|
2 Attachment(s)
Veninosu' meu de plai - ATHOSS - la 2 luni si la un an jumate'
|
fain caine :D cand era mic era mai fain :D
Sa-tzi traiasca! |
Mersi (la fel daca ai si tu un catel sau alt soi de veninos). Cred ca am iesit un pic cu el din tiparele raselor agresive prezentate pana acum! :D :arrow: :D
|
1 Attachment(s)
nu conteaza... doar nu numa aia is caini... shi atau e caine shi e fain..
yo nu am caine... am vrut intro vreme sa imi iau un terrier (da' nu mo-r lasat amei sa-l tzin in casa :cry: ) ... :lol: deala mic... flocos... shi sa ii fac tzepi... oricum... pan oi muri tot mi-oi lua unu shi de-ala o sa fie :D |
Yo am un boxer tigrat o sa scanez o poza si o sa vi-l arat.
|
:P si eu am Boxer... poate ii aducem odata in H , sa vada si ei viata... mai vb si ei :)
|
3 Attachment(s)
asta e a meu.. aici se certa cu un arici :lol: :lol: :lol:
|
Sa-ti traiasca... e super si cainele si ariciul!!! :lol: :D :lol:
|
e super catzelul !!
|
In H e plin de arici, aveti grija sa nu dati peste ei... :!: :!: :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning