![]() |
Re: Machetele mele - ampopa
bun venit! foarte frumoase machetele tale!la cat mai multe machete!;)
|
Multumesc pentru aprecieri si urari.
|
I like what I see ! O colecţie exclusiv utlilaje de construcţii mai rar vezi. Īmi plac că mai sunt oameni "ciudaţi", ca mine :lol:
Keep up the good work ! :peace: |
pacat ca nu se produc si la scara 1:18..
|
Sunt si la scari apropiate de 1:18 (eu am 1:19, 1:20, 1:25, chiar si 1:9), insa modele mici (transpalete, stivuitoare, miniincarcatoare etc).
|
Esti tare, ai niste piese de invidiat! O sa incep si eu sa mai pun din poze...:)
|
8 Attachment(s)
Revin, dupa o oarecare pauza.
O automacara RT (rough terrain), 4x4x4 (adica 4 roti, toate motoare si tate directoare). Un Gottwald AMK 46-21 (sarcina maxima 25t), produs de Conrad, in anii '70-'80. De remarcat cabina dubla, pentru a asigura o buna vizibilitate in timpul condusului (la macaralele RT uzuale, cu o singura cabina, bratul reduce drastic vizibilitatea - cei de la Gottwald au inlaturat acest inconvenient, proiectand o cabina dubla). O alta automacara RT 4x4x4, Grove RT36/40, de fapt un Coles Hydra Husky 36/40, in culorile si logo-ul Grove (Grove a preluat uzinele Coles, din Sunderland, UK, in anii '80 si, pentru ca exista deja in productie macheta de Coles, au schimbat culorile machetei). In realitate, macaraua asta nu a fost produsa niciodata sub culorile Grove, ci numai sub numele (si in culorile) Coles. scara 1:55, produsa de NZG, in anii '80. |
Foarte tare, te admir, ai o pasiune fara limite. Am si luat cateceva de la tine de pe site.
|
Multumesc pentru aprecieri si-ti urez si tie cat mai multe machete (si de la mine, de ce nu;) ). In curand voi posta noi machete.
|
7 Attachment(s)
Revin cu inca doua machete:
Coles Hydra Husky 36/40 (macheta "originala" - dupa cum spuneam mai devreme Grove RT 36/40 este o varianta uterioara, despre care nu am informatii ca s-ar fi fabricat in realitate in acea schema de culori). Produsa de NZG, in anii '70, scara 1:55. O macara identica se poate vedea la Aeeroportul Otopeni. Si P&H Omega/Century II 60T. Macara "de teren", 4x4x4, sarcina utila 60 tone. Macheta fabricata in anii' 80 de Conrad. Scara 1:50. |
10 Attachment(s)
P&H (adica Pawling & Harnischfeger, mai tarziu doar P&H Harnischfeger, iar acum P&H Mining Equipment - nu mai fabrica macarale) T1300, automacara de 130 de tone. Macheta realizata de Gescha (devnit apoi Conrad Modelle), la inceputul anilor '70. Scara 1:50.
Krupp GMT 250. Sarcina utila 250 de tone. Maheta fabricata in anii '70-'80 de Conrad. Scara 1:50. Deocamdata, cea mai "grea" piesa din colectie (ca marime a utilajului real). |
5 Attachment(s)
Liebherr LTM 1160/1 - sarcina utila 170T, inaltime maxima 90m, sasiu 12x8x8. Macara produsa in anii '80, '90, macheta produsa in anii '80. Conrad, 1:50.
|
un MARE WOOOW si FELICITARI pt colectia asta de Utilitare,ai putea sa te faci constructor :) Foarte Foarte Frumos
|
Quote:
Multumesc pentru felicitari. |
aha,nu am stiut,dar m-am gandit ca te ocupi in domeniu ...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:46. |
- Copyright 2026 4Tuning