![]() |
Re: Cu toporul pe M5
destept om :)))
|
ba voi nu va ganditi ca respectivul vrea sa faca un chici fara aderenta 600 cai si spatele taiat = un ........ care nu are ce face cu banii si isi bate joc de o super masina.:((
|
deci o super masina pe care multi o visam, inca mai intorc capul cand mai vad vreuna pe strada ... si apare jack spintecatorul asta si distruge o arta, hily billy ala trebuia sa conduca o dacie
|
daca vad masina aia vreodata ii dau foc ... (X(X(X(X(X(X(X
|
VARZAAA, cum poate sa strice o masina perfecta, pentru a face..........ce e aia........M5 pik-up, penibil
|
GANDITIVA K LA BANI LOR PT EI SUMA ASTA NU INSEAMNA MULT ... NOI NE CHINUIM SA FACEM LIZING PT A CUMPARA ALTI IN 2-3 LUNI O CUMPARA CU BANI JOS.>:p:shock:
|
bataie de joc...atatia bani predati ..:(
|
cum a putut ma sa-i faca asa ceva?
|
Doamneeeeeeee ce handicapat! Ma doare capul , ma ia cu lesin cand ma uit! Sa ales praful de M5-ul ala. Daca era vreun Logan nu imi parea rau da sa strici o asa masina , a facuto numai pentru publicitate , parerea mea.
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
personal mi se pare o chestie f originala.... pick-up -urile au farmecul lor.... ginditi-va la cele austarliene..... Attachment 442571 Attachment 442572asta bazat pe m5 le clasa chiar si lor....
ce aveti cu omu daca ii plac pick-up-urile ? |
mama o bena i-as pune si curier rapid m-as face:)) posta-instant:))
|
Quote:
|
arata bine masina :D
|
calmati-va fratilor... ce va doare pe voi ca-si cheltuie omul banii?? treaba lui.. sunt banii lui... si.. sincer... mie-mi place cum arata acuma (parerea mea... fiecare are gusturile lui)... sa vedem finalul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning