Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   cai in plus,cum? (https://forum.4tuning.ro/439-baia/64955-cai.html)

IonutzMFF 04-02-08 17:32

Re: cai in plus,cum?

Nu'mi mai trebuie nici un 5'ar ... il fac pe asta tot , deocamdata am multe de lucru si dupa aceea...in maxim 2 luni ma ocup si de el

GODLESS 06-02-08 13:10

Quote:

Originally Posted by mm-07-sor (Post 1334961)
Nu'mi mai trebuie nici un 5'ar ... il fac pe asta tot , deocamdata am multe de lucru si dupa aceea...in maxim 2 luni ma ocup si de el

De ce nu-i faci un transplant de la un M ? si atunci sti o treaba ... si iesi si mai ieftin decat sa-l schimb cu stiu eu ce balena !!!

IonutzMFF 14-02-08 09:25

Pai mai bine imi iau un M atunci , costurile de transplant ar fi prea mari ...sunt interesat totusi sa o vand , am in plan un mitsubishi eclipse sau 3000 gt ...neaparat turbo

adisoruc 14-02-08 10:36

la cai in plus propun sa vizitati noul magazin de tuning din oras, magazinul domnului ionutzMFF, pt mai multe detalii contactatil pe el!

danny_bik3ru 14-02-08 11:37

nu avem cum sa vizitam magazinu daca nu stim unde este

GODLESS 14-02-08 12:10

3000 gt (imatriculat) il iei de pe banii de pe BMW si mai si raman bani sa o duci pe "pisi" la un shoping

adisoruc 14-02-08 14:02

unde e masina?

IonutzMFF 14-02-08 18:08

Vasile alecsandri 72 , linga reprezentanta ambient ...Oficial nu am deschis magazinul din cauza ''desteptilor'' de la camera de comert ..abia saptamana viitoare ..Dar neoficial e deschis :))

Bata 16-02-08 19:24

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 1356270)
la cai in plus propun sa vizitati noul magazin de tuning din oras, magazinul domnului ionutzMFF, pt mai multe detalii contactatil pe el!

are niste butonase shi un volan sport... chiar 2 cu aman2 pe mashina creste puterea bizonilor de sub capota :shock:

IonutzMFF 17-02-08 00:57

:)) ...ti'am spus ca iti fac reducere la blow off pentru bicicleta ..iti mai da vreo 2 guri de aer proaspat in plus

IonutzMFF 18-02-08 21:49

Nici o activitate nimic??? toti pastram secrete ce facem cu masinile dar intre noi de ce nu comunicam ...daca nu scriem nimic pentru ce mai e forumul asta?
Deci sa incepem fiecare descrierea modificarilor la masina ...incep eu :
Pentru inceput a pus in filtru aer sport , ulterior l'am schimbat cu unul din carbon , deoarece izoleaza mai bine caldura venita de la motor , am pus bujii NGK Racing cu cap de platina pentru o scanteie mai buna ...Am dat toba finala si cea din mijloc jos si am pus un o toba finala sport Borla ..urmeaza sa refac tot traseul si sa'l schimb cu unul din inox precum un alt final ..Pe viitor mai multe in plan, ka$$ sa fie :))

3B_S2 18-02-08 22:25

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1367617)
Nici o activitate nimic??? toti pastram secrete ce facem cu masinile dar intre noi de ce nu comunicam ...daca nu scriem nimic pentru ce mai e forumul asta?
Deci sa incepem fiecare descrierea modificarilor la masina ...incep eu :
Pentru inceput a pus in filtru aer sport , ulterior l'am schimbat cu unul din carbon , deoarece izoleaza mai bine caldura venita de la motor , am pus bujii NGK Racing cu cap de platina pentru o scanteie mai buna ...Am dat toba finala si cea din mijloc jos si am pus un o toba finala sport Borla ..urmeaza sa refac tot traseul si sa'l schimb cu unul din inox precum un alt final ..Pe viitor mai multe in plan, ka$$ sa fie :))

lamureste-ma cu filtru de carbon,ce izoleaza el?

IonutzMFF 18-02-08 22:34

Izoleaza caldura degajata de motor , astfel permitand filtrului sa traga mai mult aer rece

IonutzMFF 18-02-08 22:35

Bine , aici contribuie si forma filtrului

3B_S2 18-02-08 22:39

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1367730)
Izoleaza caldura degajata de motor , astfel permitand filtrului sa traga mai mult aer rece

m-ai luminat:idea:.multzam

All times are GMT +2. The time now is 23:42.

- Copyright 2026 4Tuning